AKTUELNO

Nije je štedeo!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Maju Marinković.

Što konstanto ponižavaš Aleks i što joj se mešaš u priču - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se Aleks stalno mešala u priču. Ona je zaljubljena u njega, a Janjuš je rekao da on nju gleda kao prijateljicu - rekla je Maja.
Mi smo drugari, ja njemu ništa ne zameram, ali malo sam ljubomorna, jer mi je falila njegova pažnja. Maja imam puno pravo da se meša i da radi to sve, ali nije realno - pričala je Aleks.
Ja u šali njemu kažem neke stvari, ali to i mislim. Aleks se mešala u naš odnos, a ne ja u njihov. Mene ne interesuje šta će ko da kaže, niti me zanima. Ja imam pravo da radim šta ja hoću. Nisam ih komentarisala nikada loše - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks se nikada nije mešala ni u jedan odnos koji smo mi imali, to je njen izgovor da skrene temu sa nekih stvari. Meni niko neće zabraniti da se družim sa Aleks, niti će iko moći to - rekao je Janjuš.
Ja ne želim da budem sa tobom - vikala je Maja.
Ja sam video kako je ona obletala sa mnom, pa sam je zvao pet puta u krevet, i ona je glumila i tada i pre. Sa Aleks ću se uvek družiti, ona je sjajna devojka, nema potrebe da iko ljubomoriše - objasnio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam popila pa sam se topila i primetila sam neke poglede - pričala je Maja.
Ma njega bole neke stvari, a ona se pravda da je i on nju prevario sa Aleks, a njena priča sa Mensurom i Čorbom se ne pominje. Nju bi i Car čerečio - pričao je Kristijan.
Sve je meni jasno, mene ništa više ne interesuje, ovde se sve vidi. Meni je stalo samo da jedna osoba vidi sve šta je i kako - pričao je Janjuš.
Ja Aleks ne volim niti imam lepo mišljenje o njoj - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ti si ogovarala i ovu devojku što je prišla Čorbi, nazivala si je svakakvim imenima, da je vašarka - dodao je Kristijan za Kristinu.
Ja sam sa svojim poslom obišla ceo svet, a sa druge strane nemaš prava da me komentarišeš - rekla je Kristina.
Mene ni on ni ona ne interesuju, ja nisam sama komentarisala njihov odnos. Kiki i ja smo zajedno komentarisali njih dvoje - rekla je Maja.
Ona sve ogovara - rekao je Kristijan.
Ja nisam radila iz inata, a ja Janjuša volim i to nikada nisam porekla - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga