AKTUELNO

Kako god da reaguje, nije dobro.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, ticao se razgovora Sanje Stanković i Danijela Višića, a on je pričao o Anji Todorović.

On je slobodan momak, može da misli šta god želi - govorio je Cvele.
On je pričao sa mnom o odnosu sa Cveletom, rekao je da ne zaslužujem da me laže i vara. Primetio je neke varnice sa Sanjom, pa sam i ja istripovala neke stvari, zato sam je i poslala u izolaciju . Sad vidim da je bilo spinovanje priče - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim da sam njemu dala nadu da bih bila sa njim. Pričali smo o izlascima, živimo u istom gradu, i mene je opuštalo o tome, samo da je van Zadruge - nastavila je Anja.
Danijel joj se udvarao, i ja mislim da je trebalo da se skloni od njega, i da kaže Cveletu. Meni je Cvele super, i krivo mi je što dozvoljava da ga Anja spušta i ponižava. Od njega je napravila da je papučar. Mislim da bi bolje bilo da nisu zajedno, jer Cvele može da pokaže tako svoje kvalitete - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona pusti, dođe i kaže mi, pa onda ja moram da reagujem. Kada su bile neke sitne provokacije na početku, kad nisam reagovao, onda ispadam pi*ka. Onda na žurki, sa Borom, ako reaguješ nije dobro, a ako ne reaguješ opet nije dobro - govorio je Cvele.

Detaljnije u nastavku ovog teksta

Autor: I.P.

#Zadruga