AKTUELNO

Neverovatno!

U nastavku emisije ,,Delegati" Marko Janjušević Janjuš i Filip Car pozvali su Rialdu Karahasanović kako bi sa njom popričali o novonastaloj situaciji u Beloj kući. Međutim, Anđelo Ranković upao je u radio, kako bi se obračunao zbog prekida prijateljstva Sandre Rešić i Nataše Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se povukla iz te teme, čopora, klana, sama sebi sam uskočila u želudac, jer sam dozvolil da se stvori takva slika. Ne treba mi nikakva pratnja da bih se izborila. Tu se menjalo par osoba, sa kojima smo se družili, sa kojima sa se ja družila, to se i nazvalo neki čopor. Ja ne razumem ovo pričanje u vazduh, neke stvari se rešavaju, kakva god d aje sitaucija, prvo licem u licem, pa se priča nadaleko i naširoko - rekla je Rialda.
Sede i vode abrove, ja nemam pojma, prema ovom Anđelu se ponašaju kao prema idiotu, one mu određuju sa kim će, on sedi i ćuti, posle mu je problem da li je negde kinuo ili prdnuo - pričao je Đedović.
Ja sam došao da kažem da mi nije jasno, jesu li one najbolje drugarice, one raskidaju prijateljstvo, zato što Nataši smeta to što se neko druži sa mnom, je l' Nataša moja devojka? Raspada se prijateljstvo dve najbolje drugarice? Nisi u pravu, ti stvarno razmišljaš lepo, ali nisi u pravu! Ne može Sandra da raskine prijateljstvo, Sandra se odvaja od mene, zato što navodno Nataši smeta. Ako će bilo ko od mene da se odvoji, zato što će Nataši zbog izmišljenog stava... Ja sam rekao pre deset dana, da Nataša ne može nikome ništa da zameri, ona je isto to rekla. Šta ja imam sa tim?! - vikao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je došla, nisam ja to uradila i prekinula prijateljstvo i sklonila se od njega, zbog čega?! Da su meni smetale neke stvari, ja bih to rekla i zamerila, ja bih još tada, ali ja to nisam zamerila, jer mi nije smetalo! Od tada ona mene pita da li mi smeta njihov odnos, ja sam rekla da mi apsolutno ne smeta, jer sam njoj verovala! - urlala je Nataša.
Ja se isključujem iz čopora i klana, Sandra je prvo trebala sa nama da priča i sa Đedovićem, pa onda ovo, a ne ovako da radi - povikala je Rialda.
Ma ovde j*be lud zbunjenog! Ovde su takvi lažovi! Ovo nije nivo da vode te priče, vođene od Nataše, uz sve to od Ermine, one su tu da takve stvari rade, ne verujem da neko ko se sprema za estradu, da takve stvari radi u rijalitiju. Mora da postoje neke, ja sam poznat kao neko kome pište j*ja za mišljenje fanova, ali prosto mora se znati nek klasna razlika. Ja imam to uvek u svojoj glavi, ne mogu da se družim sa nekim napolju ko je meni drug i neko ko napolju ne može da prođe pored mene. Iskreno da ti kažem, mislim da je s*ks Anđelov najveći kiks, mislim da Teodora Džehverović pljuje majčino mleko, posle nje ti dođeš i j*beš Natašu Radan! Mislim da je to katastrofa - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znamo kakav je moj odnos bio sa Natašom i ovde i napolju. Idemo početak, sredina je ta da Nataša nikad nije rekla da ima pravo, sad sam joj opet rekao. Svaka osoba koja stvarno misli da Nataša nešto može da joj brani, ta osoba nije normalna. A o Teodori, pišali ste, k*njali ste po njoj da ništa neće biti, i sad odjednom, ja sam najgori, što sam ja bio sa Natašom Radan, kakve veze Teodora ima sa Natašom? Znaš li koliko još imam bivših devojaka?! - dodao je Ranković.
Nemaš pravo da to pričaš, trebao si da držiš neki nivo, a ne da se valjaš u blatu! I on sam zna da se usr*o za neke stvari, koje nisu povraćene - odbrusio je Đedović.
Samo jedna stvar, ovde ne bih volela da se mešaju dve stvari, moj odnosa sa Anđelom, drugi je onaj koji sam ja dovela u pitanje, a to je odnos sa Natašom. Koliko god ona meni pričala ne znam šta, ona ide po kući i priča nešto sasvim drugo. Ona mene i dan danas laže, nije ni bitno! Uopšte ni ne znam šta oseća prema Anđelu, ona nije iskrena prema sebi, a ne prema meni. Samo da ne mešamo ta dva odnosa, ja ne komentarišem odnos sa Teodorom i to, ja ne mogu da budem drug prema Nataši, kojoj smeta, ne očigledno, nego ja znam da joj smeta bilo kakvo moje provođenje vremena sa Anđelom, a ja sam se predstavila kao njen drug! - izjavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga