AKTUELNO

Ne može da se smiri!

Zadrugari su nastavili da komentarišu ponašanje Maje Marinković u emisiji "Gledanje snimaka", koja trenutno besni zbog toga što je Janjuš ušao u vezu sa Aleksandrom Nikolić.

Ja mislim da Maja nema realnu percepciju, ne gleda gde je ona pogrešila... - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Maji rekla da je za sve kriva, da joj je Janjuš oprostio neoprostivo, Maja se bolesno ponaša i ne shvata šta radi... Čovek joj je dao šansu pre ulaska u vezu sa Aleks, dogodilo se to što se dogodilo. Janjuš se možda poigrao sa njom na neki način, Maja je sada ubeđena u to da je on voli, da će je voleti do kraja života. On je voli, ali na bolestan način. Maja će nastaviti dalje, jer joj je Janjuš dao povoda, bacio joj je mamac. On nju sada ne voli, nego je prezire. I Janjuš je rekao da neće biti u vezi - istakla je Miljana Kulić.
Rekao je da neće biti na moje oči sa drugom, on je gori od mene! U Bujanovac će da ide - dobacila je Maja.
Maja je rekla da će da nastavi ovo, ide od čoveka do čoveka, ispira mozak, i opet ispada najgora i bolesnica. Ne podržavam Janjuša, on je rekao nešto drugo kad smo pričali nasamo, da će drugačije da se ponaša zbog ćerke - nastavila je Kulićeva.
Verujem da je ponosna. Evo ga, čovek od reči i karaktera - ponovo je dobacivala Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem da se Janjuš rastreznio od svega što se preživljavao, shvatio u koga je bio zaljubljen - ustala je Nadica Zeljković.
Sam je rekao, kad je uradio onakve stvari ženi, sa kojom je bio deset godina, što ne bi meni. Rekao da me voli, pa za dan ušao u novu vezu. Sve moje reči je potvrdio... Varao me je sa Aleks u spoljnom svetu. Klošar! - dobacila je Maja.
Svako ima pravo da komentariše šta misli. Kada sam rekao da neću da ulazim u vezu, to je bilo tako tada. Veze ovde su cirkus. Aleks mi je sviđa stvarno, imaćemo normalan odnos. Ako budemo imali tenzije neke... (kraj) - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.