AKTUELNO

Nije joj svejedno!

U toku su Nominacije u Beloj kući. Zadrugari večeras biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Na red da nominuje je došla Ana Bulatović.

Maja i ja se družimo, zavolela sam je, ona je moja druagrica. Luckasta je i nenormalna, slične smo po nekim stvarima. Razumem je, ali pogrešila je prema Janjušu, ono sa Čorbom joj nije trebalo, ja sam joj to i govorila, ali ona ne sluša nikog. Loše je zbog svega, voli Janjuša. Ja nju mnogo volim. Janjuš je isto jako dobar čovek, mislim da voliš Maju i da ona ne shvata da kad toliko čovek plače zbog nje koliko mu znači. Mislim da će ovo sa Aleks biti kratkog daha, kao i Čorba i Maja. Vas dvoje se volite i to je tako - rekla je Ana i nominovala Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Janjuša, ja nemam više šta da kažem što već nisam rekla, ja mislim da njih dvoje nisu dobro jedno za drugo. Janjuš je meni jedan među dražim osobama iako sam mu digla novac, i mnogo mi je bilo krivo zbog toga i izvini opet, jako si mi drag, i mnogo si dobar čovek. Gotivim te i volim i jedva čekam tvoju svadbu i da budeš srećan. Maja sa druge strane je najnenormalnija osoba, ona je luda, ali je dobar čovek i sa svima deli. Ona uvek radi šta hoće, i nikada se neće popraviti, jer si ti takva. Tebe ostavljam jer me ovako gleda, šaljem Janjuša - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga