AKTUELNO

Surovo!

U toku su Nominacije u Beloj kući. Zadrugari večeras biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Na red da nominuje je došla Dragana Mitrović.

Janjuša gotivim, on mene malo manje jer sam Majina druagrica, ali on je sjajan lik, emotivac, boem, i pre svega sjajan otac. Ali ume on i da pecne, i njega ću nominovati. Jer Maja je meni drugarica, ali ja nju najviše kritikujem, da mora da se uzdigne, da bude sama ovde, ne treba joj niko - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili su nominovani već, sve je isto. Maja se nije promenila. Ona stalno kada priča traži svoju tišinu, a krene da vređa sve i kao alo tišina, nebitni ste. Ona nikog ne sluša, ali smo okej. Sa druge stranje Janjuša znam od prve sezone, njega obozavam, ali ne družimo se toliko. Ovo sezone imamo super odnos, ali njihov odnos ne mogu da komentarišem jer mi ništa nije jasno. Svega tu ima, i ja se trudim da shvatim ali mi ne ide. Ostviću Janjuša, a šaljem Maju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi pričaju kako je Maja dobar prijatelj, ali ja i ona smo bili i prijatelji i neprijatelji. Ona ume da bude jako odvratna i da pogodi gde najviše boli, i to je pokazala više puta. Maja i Miljana su i u ravni jer su mi njih dve rekle najodvratnije stvari. Ja sam tebe uvek savetovala pogotovo za Čorbu i ja sam vas jedina podržala. Janjuš i ja smo prošle godine imali takve sukobe i svašta se tu dešavalo, ali ove godine nam se popravio odnos, i pričamo o svemu, i tu smo jedno za drugo. Savetovao me je za neke situacije sa Nenadom, ali ja ne mogu da uđem u njegovu glavu. Ja vidim da on ne zna gde bije, on je kao mušica u tegli. Oni su bili zabranjena ljubav a sada je nemoguća ljubav, i to je prevelika ljubav da ne mogu da se podnesu. Maja nikada nije uvažila nijedan savet i ona je kriva za njihov odnos.Maju bi bilo teško da bude u izolaciji sa nekim kojeg ne gotivi, pa ću zato poslati Janjuša - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga