AKTUELNO

Sve žestoko!

U toku je Igra istine, naredno pitanje je postavila Maja Marinković.

Da li ste rešile odnos ti i Sandra - upitala je Natašu Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

U međuvremenu je nastavljen sukob Maje Marinković i Marka Janjuševića pa je on napustio Belu kuću.

To je bilo između mene i Sandre, neke druge stvari su tu bile glavne. Morli smo da razgovaramo i da vidimo šta i kako će biti - rekla je Nataša.

Janjuš se vratio u Belu kuću i opet nastavio da urla na Maju.

Smećarko jedna, kako te nije sramota, štedeo sam te a sada to radiš, đubre - vikao je Janjuš i opet izašao.
U radiju se sve videlo, ona je bila bliska sa mnom, i trebala je sa mnom i Rialdom da porazgovara sa njom, ali ona nije to uradila, ja sam ušla iskreno u ovaj odnos i čista sam - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikome ništa nisam rekla,moram da vam kažem sve. Ja sam možda pogrešila prema Rialdi, ali ja nikome nisam pričala ništa, ja sam davala priliku da mi kažete sve, a vi niste. Ja sam danas izgubila dva odnosa, mogli ste sve da mi kažete, ali mi je krivo što je Rialda meni rekla danas sve ono, a mogla je samo da dođe da me zagrli. Muka mi je više od pričanja, ja jedno pričam a vi drugo. Ovde je bitan naš odnos i odnos koji sam ja prekinula sa Anđelom zbog tebe Nataša, ja sam ispala fer prema tebi. Ti si prevrtala oči na mene, i ti si to priznala. Ja se sa Anđelom družim 4 nedelje a na dijeti sam 3 meseca. Pitajte me šta želite, a ne da povezujete neke gluposti ovde , nemojte - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti danas imaš komentar da ideš kući, tvoj boravak se sve na ljude sa kojima nećeš imati kontakt napolju. Nema potrebe za tom dramom, ja smatram da ti to ne treba. Ja sam tebe pitala 300 puta šta ti je. Ti svoju energiju trošiš na druge ljude, ne na mene, a ja ssam tu za tebe. Ti si moj psihijatar, tebi svako drugi sisa energiju, a mene govoriš kako me nema. Ja kao tvoj drug kojem je stalo do tebe, ja neću da ti sednem na kičmu, ja sma ti prijatelj. Celo jutro si provela sa Minom,a sa mnom ne. Sve je ovo trenutno, ali ti i ja mislim da ćemo se družiti. Ja sam sa tobom pričala sve, Nataša niakda nikom nije rekla ništa - rekla je Rialda.
Meni si ti bitna, i nikada nećeš biti niko, meni je samo bilo krivo što nisi došla da me zagrliš - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde nema lažna prijateljstva, a danas je ona mene indirektno prozivala. Verujem da je rekla nekome za sukob. Ja znam da Natašu svi nerviraju, i da se zato sklonila od tebe i Kenana - vikala je Matora.
Ja stojim na obe noge, i ja moram da čuvam odnos sa Kenanom, a sa druge strane neće me to poremetiti da kao Sandra idem kući. Mene ne zanimaju grupacije ljudi, radite šta hoćete, ja sam sebi najpreča - rekla je Rialda.
Ti si se dva dana primirla i meni je Kenan rekao da ti ne želiš da budeš u čoporima, da ti hoćeš da se isključiš iz svega i ja sam to tako shvatila - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga