AKTUELNO

Nova rasprava!

Tokom večeri, Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović su razgovarali o njihovom sukobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi bila fer, izvinila si se i znaš zašto ali nije bilo lepo da pričaš tako za mene - rekao je Čorba.
Ti si rekao de me se stidiš! - rekla je Teodora.
Ne, ja sam samo rekao da moji prijatelji nisu spletkaroši, i tebe nisma spomenuo, za tebe sam samo rekao da si misteriozna, i nisam te uvredio time. Ti si misteriozna kao i naš odnos. Ja gajim prijateljstva na lepim odnosima,a ne da me pljuješ pa da od mene tražiš savet i ti nemaš razumevanje za mene, ali drugi imaju za tebe i ti za njih. Mi smo prijatelji kada mi otvoriš sve karte, i šta je problem. Drugi ljudi ne znaju dovoljno, ja isto samo znam ono što sam čuo na klipovima. Te stvari trebamo da korigujemo i da nastavimo dalje da se družimo i da ti ja verujem, kada mi kažeš da je sve u redu - rekao je Čorba.
Mene je samo pogodilo kada si rekao da se stidiš mene i mogao si to da iskontrolišeš. Rekao si u nedelju svašta i ja sam se osećala gore nego ti - rekla je Teodora.
I meni je bilo teško, ali si svesna svojih grešaka i zameram joj njeno ponašanje i neke stvari nisu opravdanje! Trebala si samo da budeš mudra, i ti znaš koliko muškarcima daješ povoda, a znam i ja i znaš o čemu mislim i o čemu pričam. Počela si da se menjaš, ali neke sitnice čine ljude srećnim. Koje je tvoje opravdanje kada si bila sa Vladimirom? - rekao je.
Rekla sam ti zašto, sve sam ti rekla i on nije mogao da utiče ne mene i ja nisam želela da se poteže tema oko tebe i mene - rekla je.
Pa šta sada, kao da se ugasi tema, a onda si se nakon dve nedelje vratila kod mene kako bi se tema potegla - odbrusio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga