AKTUELNO

Drama se nastavlja.

U toku je "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, a tema o kojoj se trenutno polemiše, jeste odnos Sanje Stanković, Milice Kemez i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam napolju dobio u inboks poruku, to je nešto kao ne znam koliko o noj od rođenja do Zadruge. Tu se spominje bezbroj afera i radova, detalji oko njenog imena i neka žena koja je dete usvojila i ceo život je u detaljima zapisan. Ona je žena psihopata - rekoa je Kristijan.
Ja u Novom Sadu ko me zna, zna me kao devojku koja radi po salonima i da sam vredna. Ja sam tamo imala četiri veze ozbiljne sa ozbiljnim momcima i sa sestrom sam bila po ceo da i sa mojim dečkom, ja ne kažem ad sa moralna i da nisam pravila greške i nikada nisma bila sa oženjenim koji mi je davao novac. Ja znam ko drži tvrđavu, ali ćemo se upoznati na sudu, jer se kalja moje ime i svašta nabraja a ništa nisu iskopali što je tačno! A Sanja je pokazala kakvo mišljenje ima o meni, a mesecima smo se družile i ležale u istom krevetu - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekao kako mi je Novi sad draži i tamo volim da idem, i ja sam joj reko sve za Novi Sad kao u konotaciji šale i sprdnje! Pričali smo o njenom životu i stekao sam neki dojam da je ne idealizujem, i stvarno imamo dobro mišljenje o njoj i ja imam osećaj da je ona željna pažnje kada nije sa Borom, i ona tada najčešće stoji ispred kapije i u kanalu, ali kada joj posvetimo pažnju ona je dobre volje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

On sada neće nikome da kaže kako se sprdao i on se kao poverio Sanji, i sada ništa neće da kaže. On je hteo da ispadne baja i posle će biti kako joj je rekoa, a on se promenio i pucaju ga kompleksi od kada Tomović nije tu - rekla je Milica.
Ja nisam debili vidim da li se znaju ili ne, i on bi mi rekao ili nekome da bni nas odvojio - rekao je Bora.
Ja sam rekao kako niko ne može da tvrdi te neke stvari, rekao sam i Sanji i da nije fer, a to je moj drugar i neću da ga neko tuži zbog gluposti - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga