AKTUELNO

Šok!

Marko Đedović za crnim stolom prokomentarisao je i skandalozno ponašanje popularnog repera Nenada Aleksića Ša, koji je prošle noći sve vreme urnisao njegovu devojku Taru Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

To je apsolutna glupost, odnosi ne funkcionišu na osnovu zabrana, poludećete oboje, odnos funkcioniše na osnovu poverenja. A ovo što je Mića rekao, nije problem Tara bila, nego postoji muškarac koji se vrzma oko Tare kada se posvađate, za Sanju si rekao - poručio je Đedović.
Ja reč nisam rekla! Marš jedno g*vno! Klošarčino! Ja nisam rekla ništa - zaurlala je Stankovićeva.
Po čemu ste zaključili da sam ja? Oni se svađaju oko Stanka, Mateje, Marka... Ja njoj nisam prišao nijednom! Ja se ne vrzmam oko neke ribe! - rekao je Milan.
Videćemo klipove, pa ćemo videti onda šta se desilo! Ti si sinoć prošao i stao pored Tare, evo, kunem ti se! - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, to je bila Kristina - pravdao se Čorba.
Ti dođeš kod Tare da priča o bivšem dečku, nisi ti problem, nego joj posle ti prilaziš, posle Sanja, a zna da ne treba da pričaju, kao donosi joj maramicu - kukao je Ša.
Sanja, tebi kada neko kaže da si prostitutka, sediš i ćutiš kao p**ka, a ovde skačeš za neke stvari! Sanja, da te pitam kako da dokažem ako sam j*bao Matoru, da voli da se šljapka po d*petu*? - odbrusio je Marko.
Ti si bacio oko na Jovanu Ljubisavljević, pa si komentarisao da ne može ništa od Luke da pokušava da te muva - rekla je Sanja.
K*rve kad se peru ovako, tebe prskaju! - urlao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga