AKTUELNO

Šok za šokom!

Rialda Karahsanović ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala sve prethodno što su rekle Sandra Rešić i Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla Nataši da bi trebalo da ustane za stolom, ali ona neće, kao i uvek, neće da reši - rekla je Rialda.
Ja ćutim, zato što sam u subotu rekla sve šta sam imala, ja nisam kriva, nisam rasturila, sve sam rekla šta sam imala, neću imati isti odnos sa Sandrom, neću ni da pričam sa njom i ne zanima me - povikala je Nataša.
Ovde ćućure, sede do 9, 10, Nataša, Ermina i Sandra konkretno, svuda se mešaju, muljaju, okej, to nije problem. Ali naravno da kada Matora ustane i kaže, ona se pogrešno izrazila, ali ispadaš lažov i spletkaroš, tako bih i ja, kada mi je neko blizak. Matora je sujetna, Ermina je spletkaroš, ti si tvrdoglava, ja sam drčna, ja sam prva pogrešila, 300 puta, ja držim konce u ovom društvu, ali ne zbog toga što hoću, ja bih najviše volela da ležim i drk*m k*rac. Oni ne bi imali iz čega da piju da mene nema, ali to je zato što ja te ljude volim i želim da im olakšam, ali postoji stvar koju si rekla, a koja je nefer. Kada dođeš kod Ermine, Mine i Matoroj, ne možeš ustati i nabrojati troje ljudi, onda je traži ništa od njih! Ti svaki put to radiš, ja to ne radim. Sandra se ponovo izbližila sa Anđelom, to što Nataša ne priča neke stvari, to je njen problem, ne slažem se sa tim, ali njen problem! Ti njih isključila - izjavila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Za šta sam ih isključila? Ja znam vrlo dobro šta pričam! Ermina mnogo dobro zna, i zato sada skače bezveze, pričamo o našem odnosu, ne mogu da je svrstam u tebe, Đedovića i Natašu, jer smo se zbližile pre tri nedelje.
Ja se ne slažem ni sa Natašinim načinom prilaska tom odnosu, ali svako je ovde odgovoran za sebe, ali Sandra kao njena drugarica, to zna. Prirodno je da joj ne prija kada ti ležiš sa nekim ko se njoj sviđa, i da prevrće očima, ja bih prva. Isto tako postoji još jedna stvar balans u prijateljstvu, koliko dobrih, koliko loših stvari uradite, stavite na vagu pa vidite šta vam prevagne. Nataša može da bude najgora, ali Nataša koliko je doprinela u odnosu Sandre i nje, ja imam svoju vezu i gledam svoja posla, ali ona učini, sasluša, sve i da je najgoru stvar uradila prema Sandri, a nije, a mogla je prva da ode i da je se odrekne, ali nije, a ne, ona (Sandra) grli Anđela 20 minuta pre toga, a onda dođeš i kukaš Matoroj za Anđela, a pričaš kako tebi Nataša nije prišla. Kako ti nije prišla? Ne možeš da očekuješ stvari koje ne radiš ti! Ja sam ovo sve rekla Sandri, ja prva kažem mnoge stvari u afektu! - povikala je Rialda.
Meni lično si došla i rekla, a sada govori da nije rekla, po ko zna koji put - upalio se Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga