AKTUELNO

Šok!

Filip Car bio je prvi gost na radiju ,,Amenzija", a Bora Santana ga je odmah upitao o odnosu sa Kristinom Spalević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo imali neki kontakt, popio sam mnogo, dolazila je u Paula, ona je otišla da legne, mi smo spontano završili na Aleksandrinom krevetu, gde smo se par puta poljubili! Nije bilo niti s*ksa, niti ičega! A ovo za Janjuša, tu je bio pritisak, ja imam osećaj da se meni zamera više neke stvari, ja znam Janjuša, Maja kada je ušla, nekako, ja sam tad bio u vezi, pa se ona na mene nakačila, išla je stalno za mnom, možda sam ja mrtvicu preterao. On je meni posle zamerao smejanje, on poznaje Aleksandrinu porodicu, pa mi je zamerio neke svađe sa njom. Ja razumem, prijatelji su i nisam zamerio nijedne sekunde. Ja to nisam ni prebacivao, jer nisam imao potrebu. Nisam ni onda kada me je kudio, ja ništa na to stvarno nemam zamerku, a meni se zamera osmeh i onda nekako se setim da naše prijateljstvo i u njenom druženjei sa Minom, i sa Aleksandrom, da se mi odmičemo, kao da je u sebi ljut i kivan, imao sam šale sa Majom, ali stvarno ne gledam je u tom smeru, uvek sam bio na strani Janjuša - rekao je Car.
Sinoć je bila paklena noć i pakleno jutro, najjača stvar je što sam sedela u dnevnoj sobi sa Carem, pa sam ja pričala sve vreme koliko se meni Čorba sviđa, pa je došla i Teodora - ubacila se Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam objasnila Aleksandri da mi se on sviđa, ali bilo mi je žao sinoć kada sam videla - dodala je Aleksandra.
Devojka koja radi takve stvari, očigledno je da radi neku sprdnju, a ja nisam spreman za to, kada se završila žurka, rekla mi je da sam s*ksi, ja sam se uplašio tebra, otišao sam u krevet! Aleks šta je radila, ja joj stavim prst na usta, ja sam razumeo možda je povređena zbog svega, ja nisam cirkao, 'ajde, možda hoće malo sa mnom, treba joj društvo, ali tu treba da ima granicu, ali ona nije odustajala - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga