AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Aleksandru Nikolić: "Zašto namerno provociraš Janjuša da bi iziritirala Maju, da li je plan da ih razdvojiš?".

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi to plan, ja sam danas pričala sa njim i Maji sam rekla da me je pogledao par puta juče, i ja imam pravo da kažem i pričam šta ja hoću! Ja sma mu rekla da mi je žao i da mu neću prilazizti, jer ga dovodim u situaciju da ga Maja grebe i skače - rekla je Aleksandra.
Ja ne znam kako oni ovo zovu, meni je to katastrofa i Aleks je videla da se on miri sa Majom i krenulo je bacanje koske i to će se nastaviti - rekao je Đedović.
Aleks je sinoć bila laka, spremna je bila i željna s*ksa i perverzije, pa je skočila na Čorbu kako bi povredila Janjuša. Prala si se tri meseca da nisi k*rva, a sinoć si sve to pokazala - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Celo veče se vaćariš sa Čorbom i moliš ga da budete zajedno, pa kako ti to patiš za Janjušem? Ti si jako lepa ali si pokazala da si mentol još sa Carem, a sada si pokazala ko si i šta i htela si sinoć da se k*raš sa Čorbom - glasilo je pitanje za Aleks.
Nisam ga molila da budemo zajedno, samo sam htela da se družimo! - rekla je Aleksandra.
Ovde su glumci i foliranti, ja sam njoj sve verovala i odlično se ona ponašala, ali ono sinoć je odigledno bilo da ej sve glumila i prilazi Čorbi da je vodi u štek i ja ne miogu da verujem koliko se ona ponižava! Ona ne pati za Janjušem, meni je bilo žao nje ali nakon onoga sinoć je ne žalim, a ovde ima dvoje koji ne igraju rijaliti. Meni je bilo krivo kada se Janjuš pomirio sa Majom zbog nje, ali je sinoć pokazala da je folirant i razočarala me je i ono sinoć nabijanje na Ćorbu i kako je igrala. Ja sam očekivala da je ona super, i rekla sam Janjušu da je izigrao Aleks, ali je ono sinoć ponižavanje! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pomislio da je njoj teško, i petnaest ljudi je došlo da mi kaže kako sam uništio Aleks, da bi mene iznerviralo to da je ja nisam ni znao šta je ona radila sa tim prstima! Ja sam znao da će meni Maja iskopati oči zbog svega, i nije trebala da provocira - rekao je Janjuš.
Ja sam rekla da mi je teško što se više ne družimo i žao mi je što smo stupili u vezu, i bolje da se nismo poljubili i ja sam budala - rekla je Aleksandra.
Ja sam bila u šoku od ponašanja Kristine i Aleksandre, ja ne znam šta je njima u glavi kada hoće kao da ponuze momka, a Aleksandri ne vredi pričati jer je tako potkovana i moralne vrednosti su joj katastrofa - rekla je Ana.
Da li se zaljubljena devojka trlja o Čorbu i sisa prst? - bilo je naredno pitanje za Nikolićevu.
Ja nisam nikada slagala, i jesam jako loše tu ispala - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga