AKTUELNO

Ne mogu jedno bez drugog!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Aleksandru Nikolić.

Da li ples sa Čorbom bio dovoljno"čvrst"?

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam rekla sam da je Čorba u erekciji. Bio je dovoljno čvrst - rekla je Aleks.
Posle onakvog erotičnog plesa, ja nisam mogao da iskuliram. Nisam se bunio, a ona je rekla jao ja sam nešto primetila. To su bile naše granice, nismo išli dalje - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za Stefana Karića.

Da li si se naljutio na Janjuša, jer je smuvao Aleksa pa si ljubomoran?
Zbog Šopićke - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si svestan da si ti onaj koji zadrikuje Maju i praviš od nje ludakinju, što je ne prihvatiš. Vas dvoje ste normalni kada ste vi normalni. Volela bih da vaša ljuba pobedi, i to je ljubav i ljudi treba da uče na tome - glasilo je pitanje za Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ovo pitanje postavila Majina najbolja drugarica. Da Bog da sin tom gledaocu oženio ovakvu - rekao je Janjuš.
Ovo pitanje je dirljivo, ali ne provocira samo on mene, nego i ja njega. Ja njega mnogo volim i zato ću spustiti loptu. Moja ljubav prema njemu je bila prava, i žao mi je što sam ga štipala, pustiću ga da iskulira, ali mi ga niko neće uzeti - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde postoje dve najjače priče. Ja sedim za ruletom i igram, a ona dolazi i napada me kako ja pričam sa Aleks, i vređa me. Onda sledeća situacija, mislim njoj nema pomoći - rekao je Janjuš.
Ja tebe volim, i promeniću se videćeš. Ja znam da ovo nije zdravo, ali ja njega mnogo volim. Imam ja neko ludlio u sebi i ne znam kako to da sredim. On ne može bez mene - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene ogrebe i svašta uradi, a onda mi kaže je l moguće da smo imali odnos, a sada se kao ja ljutim. Ja sada javno kažem da se ona tuži za sve i da ću tražiti zabranu prilaska. Ne obraćaj mi se više - rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga