AKTUELNO

Odlučio da progovori!

Miljana Kulić i Anđelo Ranković bili su sledeći zadrugari koji su nominovali između Sanje Stanković i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim Cara sa početka, ali ovaj Car koji psuje žene i one stvari koje govori Mini, meni je pozlilo u jednom trenutku, jače je od mene sada. Jednog dana će shvatiti šta porodica znači, psovanje brata, babe i ostalo, isto tako je i Mina njemu vratila, ali on je muškarac. Što se tiče Sanje, ona je podnela tužbu protiv mene, zbog onoga za katalog, što svi pričaju, ja sam to samo ponovila. Ostaviću Cara, poslaću Sanju, ali mi nije dobro zbog reči koje je uputio - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Cara sam rekao da smo od samog starta u okej odnosima, ti njegovi ispadi ili ponašanje prema zadrugarkama, smatram da od samog starta su takvi, nije se nešto menjao, on se zeza, šali, videli ste kakve je odnose imao sa devojkama, pa ste se posle žalile na njega. Ima dobru dušu, nije sebičan i kao što sam rekao pre dve nedelje, smatram da je dobar drug i dobar prijatelj. Što se tiče Sanje, ne pričamo, niti ćemo, provlačila se tema da smo Matora i ja nju komentarisali, da, rekao sam sve što sam komentarisao sa strane, jer sam čuo da i ona mene komentariše. Bio sam kivan jer mi je Sanja spominjala bivšu devojku i roditelje, to je razlog zbog čega sam komentarisao Sanju - rekao je Anđelo.
Ja znam kako sam rekla, nije pušten ceo snimak! Da je valjao, bio bi u mom životu - pravdala se Sanja.
Niko nije nabacio onaj ciničan osmeh, ja znam kada je neko ironičan, sarkastičan, hvala Bogu pa ne valjam, imam fabričku grešku, svakoj svojoj bivšoj, pošto su sve bile bivše, sve su bile usputne stanice. Nominujem Sanju, ostavljam Cara - dodao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga