AKTUELNO

Zamerili joj!

Voditelj Milan Milošević je ušao ovo oveče u Belu kuću zbog emisija "Izbor potrčka" i " Pretres nedelje". Pre početka emisija, zadrugari su komentarisali podelu budžeta ovonedeljnog vođe Aleksandre Nikolić.

Ja sam očekivala srednji budžet, jer bi i ja tebi dala srednji. Sa druge strane poveravale smo se jedna drugoj o momcima, ogrešila si se najviše o Sandru i Stefana. Pored toga ogrešila se i o Čorbu i Matoru - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da ću je pljunti svaki put kada mi pomene ime - krenuo je da priča Aleks.
Je*ite se tamo bre, ne diraj devojku. Đubre smrdljivo - vikao je Mića.
Ona je meni dala mali budžet da bi se dodvorila Janjušu. Ležali smo u krevetu zajedno, pričala mi da sam joj najbolji drug. Meni daješ mali budžet, od prvog dana sam uz tebe. Kod mene si napravila grešku, ispala si loša. Nikada je nisam pomenuo u negativnog kontekstu. Ona nema svoje ja, slušan druge. Nikada joj nisam pomenuo Bijanovac, bio sam tu za nju - pričao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Milana je zanimalo što je Aleks dala Čorbi mali budžet.

Nisam se ogrešila, zaslužio je posle ovoga. On prča da sam samo ja kriva a i on je kriv. Želeo si ti mnogo toga ali nisi uspeo, a svi bi na mene da svalite celu priču - rekla je Aleks.
Ogrešila se boga mi i o mene, rekla sam joj to već. Problem je u komentaru - pričala je Sandra.
Ma ljudi videlo se sve, svi ovde kao nisu zbog para, pa sta se onda bunite - vikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebi bila veliki budžet, najveći budžet sam joj bila. Ja sam znala pre svih da se njoj sviđa Janjuš, a nikome nisam rekla. Ogrešila se, i o Čorbu, on je minimum trebao da bude srednji budžet. On ni u jednom trenutku nije hteo da otkrije da je bilo ono na žurci. Isto i Matora, ,moraš da poštuješ te ljude - pričala je Sandra.
Danas je Čorbi bio podeljen budžet od Janjuša, a on to nije ni znao - dodala je Sandra,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga