AKTUELNO

Krivo mu je što ga većina zadrugara nije ispoštovala za rođendan.

U toku je emisija "Izbor potrčka". Trenutno se vodi rasprava oko toga zbog čega većina zadrugara nije došla na rođendan Nenada Aleksića Ša. Rialda Karahasanović iznela je svoje mišljenje.

Ja sa Tarom imam super odnos, bila sam kod nje. Da sam otišla kod Ša, pop*šala bih se sama po sebi. Isto Ša nema šta da bude čudno što Kenan nije otišao, on je prvo moj dečko, pa vama zadrugar. Ja sam mu jako zamerila što je išao da te skida sa krova - objasnila je Rialda.
Ne možeš da mi ti objašnjavaš umesto Kenana - zamerio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, objašnjavam ti. Kenan mi je rekao da se sažalio. Ne može on da ide da skida nekoga sa krova ko priča da se ja j*bem za pare i ostalo... Da je Tari neko rekao da se j*be za 300 eura, baš bi ti išao... - poručila je Rialda.
Jednu stvar da kažem, nemaju poštovanje prema meni i ne treba da imaju, jer ko sam ja njima ovde... Ja sam skroman i prizeman, nisam nikad nadobudan bio ovde, ali ti bivši fanovi biće opet fanovi kada izađemo... Trebaće im nešto. Ja ne mogu da verujem da devojka ustaje i priča umesto momka. Ponaša se kao ši-mejl - istakao je reper.
Kenan mrzi da ti objašnjava - dodala je pevačica.
Onda se on lažno predstavlja. Jedva čekam da izađe, družićemo se mi. Kenan se druži sa Ša, to je normalno. Mi imamo zajedničku drugaricu, dobra devojka je, super - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovu devojku poznajem, ona je jedno ovde, a napolju dobro... K*rči se ovde, a mi se poznajemo - nastavio je Ša.
Tek ćemo da se upoznamo - poručila je Rialda.
Kriminalac, ja volim skuplje - dobacio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.