AKTUELNO

Da li ste očekivali ovo?

U toku je "Pretres nedelje" i "Izbor potrčka" sa Milanom Miloševićem. Nakon što je Aleksandra Nikolić izabrala potrčke, Maju Marinković i Milana Jankovića Čorbu, došao je red i na omiljenu ličnost koja će sa njom ove nedelje provoditi vreme u hotelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Omiljeni će biti Lepi Mića! Smatram da on treba da bude, mislim da bismo trebali da porazgovaramo, trebao je da bude Janjuš, ali - rekla je Aleksandra.
Ako si stvarno Mićo pokazao na sebe, poništavamo? - rekao je Milan.
Ne, Lepi Mića je omiljena osoba - rekla je Aleks.
Ja tamo mogu da se kupam, posećivaću te često - dobacila je Maja.
Ja bih stavila Janjuša, ali ne mogu da mu ne bih pravila probleme! - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li mogu da promenim i stavim Janjuša? - pitala je Aleksandra.
Ne možeš - rekao je Milan.
Ona je toliko glupa da ne može da se odluči - rekla je Maja.
Ona je sada htela da ispadne dobra,a napravila si mu problem sada jer ostaje sa Majom ovde - rekao je Đedović.
Svaki njen postupak danas je toliko pogrešan, i ne znam zašto se uplašila Majinih metoda mučenja a Maja se daje cela za ovu vezu. Maja ga cepa, a ti mu nisu dala utočište kao mi tebi u pabu. Kada je on tražio da se pomire, Maja i Janjuš ona je meni prišla i rekla kako ne zan šta da radi, ja sam joj rekao da se izbori sa tim i nakon svega i Bujanovca i Cara, sve je prevazišla i sada joj je ovo problem i sada si pokazala izadju, i sada se ona mala psihopata Maja smeje kao gremlin - rekao je Kristijan.
Ja ću čuti šta su oni radili na medenoim mesecu tokom celog dana! Ja sam rekla da su oni i u autu mogli svašta da urade, jer nije otišao sa misicom koja je moralna nego sa ovom. I ja mislim da sam bila korektna - rekla je Maja.
Mislio sam da ću biti omiljeni, ali posle kada je htela da promeni ja ne bih otišao. Ja sam rekao da neću da idem u hotel, i nemam šta da kažem. malo sam nervozan i to biu mi značilo, jer sam napet zbog danas - rekao je Janjuš.

Maja je sve vreme dobacivala Janjušu, a nakon što je on seo, imao je komentar za nju!

Ćuti k*rvo mala, j*bem ti mater k*rvinsku! - rekao je Janjuš.
Maju sam danas dva puta iznosio od Janjuša, a posle bi bilo kuku majko jer je mogla ruka da mu se omakne i biće sada haos sa Majom, a Aleks je uradila pravu stvar jer da je izabrala njega bio bi veliki haos - rekao je Mića.
Rekla je malo pre kako je nepromišljeno sve uradila, i sama sebi je skočila u stomak! - dodala je Matora.
Smatram da Aleks ne zna šta radi, i ne zna šta priča i smatram da je pogrešila prema nekim ljudima, i mislila je Maji da naudi, a zavukla je Janjušu! - rekla je Ana.
Ona ima dobru dušu, ali je takva i povredila je Janjuša i ovo sada da hoće da menja, izdala se i kao neće da Maja bude u hotelu, a Maja može da radi šta god hoće gde hoće i ona sada ništa ne zna - rekao je Anđelo.
Svi znamo da si napravila ogromnu grešku, ali je to, možda jer je i on nju povredio i sada vraćaš i Janjušu, Maji i Čorbi i to sve svesno jer je on nju povredio! Želela si da napakostiš drugima, ali si sama sebi - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga