AKTUELNO

Nova tema, nova svađa!

U toku je "Pretres nedelje", trenutno se polemiše o ponašanju Tare Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Tarom? - pitao eje Milan.
Ne zanima me,ali ću da komentarišem i slažem se sa Markom! Pet meseci je bilo fore, da li će se on razvesti i ona je bila nesigurna, ali mi smo znali sve informacije i ona tek sada shvata i ja gledam kako ona njega gleda kada je konj počeo da skače, ona postaje superiornija jer je videla koliko je voli! Kada te neko voli ti osećaš, i Tara ja ne znam ovo ti je zadnji savet, ti si trebala da nastaviš da se školuješ i da se družiš i da naučiš i da čitaš kako se shvataju reči. Ti ustaješ i spominješ druge, plači nije mi žao a ja te slušam i komentarišeš slike i spominješ sve bivše i niko ti nije rekao šta da radiš i njemu sve smeta, ali ti trebaš kada izađeš da čitaš knjige. Ti samo Marka slušaša, jer se njega plašiš! Ja se kajem jer sam dva meseca pomagala, a onda su me svi osudili jer sam ih podržala, ali sam bežala i posle sam počela posebno. Nisi fer prema njemu i misliš da si najpametnija i loša si, ali ti ništa nje razumeš jer misliš da si stvorila ovaj svet i ponašaš se kao da si Bogom dana, a on je pakao sam za sebe. Ja ti sve objasnim u sitna crevca, a ti nastaviš po svom i ono što cela kuća priča me je uvredila, i ja se neću baviti tvojom vezom i nemoj da dolaziš kod mene i nemoj da me pitaš ništa zato što, ne želiš da me poslušaš - rekla je Sandra.
Boli me k*rac! - rekla je Tara.
Evo, opet si bezobrazna - rekao je Đedović.
Od utorka je krenulo sve! On je rekao ako se neće svađati i ne znam zašto se derete na mene - rekla je Tara.
Ja pričam normalno sada, ja sam pričao i pre ovog odnosa da si mlada i da nismo jedno za drugo i da ima dvadeset godina i da se zaljubljuje dva puta mesečno. Ona je ove sa koliko momaka probala, ja sam sve video ali sam se zaljubio i bežao sam od veze koliko god da me radi,. i onda se desilo i dao sam celog sebe. Kada smo razgovarali šta meni smeta, i kada sam joj neke stvari zamertio one se nisu korigovale i ja stalno pričam za jedno isto i ja ispadam lud io prelazim preko toga jer je voli! Na primer, ja sa Čorbom mogu da se družim ali ti ne taj odnos, jer sam ljubomoran i tako je bilo i sa Vladimirom i ja to ponavljam mesecima a ti izgleda sve namerno radiš - rekao je Ša.
Normalno mi je da Kenan ne radi neke stvari zbog Rialde, a onda on priča sa njim a ne dođe na rođendan! - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga