AKTUELNO

Jedva iskontrolisali suze.

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car zauzeli su svoje pozicije, kako bi radio-emisija "Delegati" mogla početi. Janjuš je odlučio da probije led i emisiju započne svojom pričom:

Sve će danas pesme biti posvećene Maji, ja sam ih pripremio, ovo će biti moja ispovest - počeo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jednom ću se obratiti. Nije problem zakletva, mislim da je to bio najveća ljubav u svim Zadrugama. Ni da nije bilo toga sinoć, mi ne bismo mogli da uspemo. Meni je žao, jer sam dosta toga izgubio bez nje. Ne bi to svakako funkcionisalo, jer mi nismo sposobni za to. Kako god okreneš, ona nije normalan. Znam da u našem odnosu nisam kriv. Danas je dan kad smo shvatili da je došao kraj - govorio je Janjuš, pa prekinuo izlaganje pesmom.

Janjuš je tokom pesme napustio prostoriju i ostavio Cara samog.

Ne mogu zaboravit' tebe, ne mogu ni sve tvoje grehe, oproštaj od mene ne traži... - glasili su stihovi pesme.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je meni ovo teško, da možda nisam bio oženjen, ne bi mi bilo tako. Nismo jedno za drugo, koliko god se voleli. Ne mogu više da izdržim, ne želim je ni kriviti više ni za šta. Mlada je, ali i luda, to znaš i ti, Filipe. Neću joj stajati na muku i put. Znam da nikada nećemo biti zajedno. Ja sam hiljadu puta govorio da se neću pomiriti sa njom, pa sam se opet mirio. Kajem se samo što prvi put nisam završio, posle sam je sve više i više voleo. Shvatio sam da tu nema sreće. Želeo sam da je operem do kraja, jer znam da je takva kakva jeste. Moj ulog je bio veći, ja sam mnogo toga izgubio, samo nju sam gledao od trenutka kada sam ušao ovde. Sa njom niko nikada ne može pričati, ona se nikada neće promeniti. Neka budem ja kriv za sve, nisam zaslužio od nje neke stvari, jer znam da sam bio dobar. Kod većine ne bira razum, nego srce, da bira razum, sve bi bilo drugačije. Video sam sinoć kako reaguje na neke ne tako strašne stvari, to se ne radi tako. Napisao sam jedno pismo, ali ga ne mogu čitati, jer mi je teško. Nisam ga ni završio skroz, kada budem završio, onda ću pročitati - nastavio je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga