AKTUELNO

Skandal za skandalom!

U sledećem video-prilogu zadrugari su imali priliku da vide razgovor Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, nakon što je popričala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene ponižavala - rekao je Car.
Aleksandra namerno ide od čoveka do čoveka, ponavlja iste rečenice u krug! Željna je kadra, nije bila pet meseci na mapi - rekla je Tara.
On je moj bivši dečko! Imam pravo da komuniciram sa njim - rekla je Aleksandra.
Po mom mišljenju, nisu u vezi - ljubomorisao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne shvatam ozbiljno šta ona priča, kad njoj kažem nešto, kad me pita da li je volim, ja joj kažem da je volim, sprdam je! - odbrusio je Car.
Ti Paula kada prođeš i kad nas vidiš, ti se izbečiš! Da li ti smeta to zbog tog obećanja, ne znam, ali se ona njemu izbeči! - urlala je Aleks.
Meni lepiš etikete, a neke stvari se vide! Ona šta god da je rekla, ona je lažov! Ona priča o sebi i to je to! Svi veliki prijatelji mi se s*rete po glavi! Izvinjavaš mi se u pušioni, kažeš da znaš da Filip nije zaljubljen u mene, a sada drugo! Kome ti prodajše priče, kome? Šta god da si rekla je laž! Ona ide od čoveka do čoveka i priča isto - urlala je Paula.

Potom su se Paula i Car posvađali zbog njihovog odnosa, pa joj je poručio da se on njoj neće pravdati oko komuniciranja sa drugim devojkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa mnom tako nećeš pričati! - vrištala je Paula.
Ti meni praviš problem, ne ja tebi! - urlao je Car.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga