AKTUELNO

Teško im je!

Anđelo Ranković i Milan Janković Čorba su takmičari nominovani za izbacivanje ove nedelje. Mnoge zadrugarke su se rastužile zbog Anđelovog mogućeg odlaska, a posebno tužne bile su Sanja Stanković i Nataša Radan, koje više nisu u dobrim odnosima sa njim. Najviše ih povređuje i to što se on ne odvaja od Ermine Pašović. Rano jutros su ove dve zadrugarke posmatrale Anđela i Erminu i razmišljale da li da priđu, a zatim se jadale jedna drugoj.

Foto: TV Pink Printscreen

To što sam se za Anđela smorila, to je jer možda ide, a mi ne razgovaramo. Upropastili smo prijateljski odnos... Što ti ne popričaš sa njim? Pričaj, biće ti lakše - rekla je Sanja.
Krivo mi je, osoba koja je spolja nešto uradila protiv mene, je u ovom trenutku u boljim odnosima sa njim, nego ja... - dodala je Nataša.
I ja sam u sličnoj poziciji... Hajde da budemo realne, neće biti deo našeg života. Mi znamo da li smo ispravne ili ne... - nastavila je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ide on, a da osoba koja je uradila to što mu najviše smeta, da ona bude u boljim odnosima sa njim nego ja, to mi nije jasno... Po ceo dan je sa njom... - žalila se Radanova.
Ako njega boli d*pe, što ne bi i tebe. I ja sam digla ruke. Ja se isto kao ti osećam, samo što nisam zaljubljena, mene boli što nismo dobri na prijateljskoj osnovi - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.