AKTUELNO

Nije im svejedno.

U toku je izbor za najbezobzirniju osobu u Beloj kući, a trenutno je reč imala Milica Kemez, koja je imala iscrpno izlaganje o ovom izboru. Sledeća je ustala Jovana Ljubisavljević.

Na prvom mestu bih stavila Paulu, koja je vodila ljubav ispod benkice Tominog sina. Broj dva je Brendon, koji urinira ispred kuće, katastrofa. Toliko se oseća, kao u podzemnim prolazima. Njemu smeta vazdu unutra, a uništava ga van kuće. Treće mesto ide Miljani, kojoj je predviđeno da pravi šou, a pravi katastrofu od imanja - govorila je Jovana.
Pi*am iza kuće, pa šta, ali nisam jedini - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Šlagere tipa, svi smo bezobzirni, ne pada mi na pamet. Iako se iznerviram milion puta, baš me briga za te stvari, mogu da sačekam par minuta da završe cigaretu i slično. Naučila sam da živim u kolektivu. Neću se vezivati za tu higijenu, to su stvari gde svi grešimo. Fino sa raspoložena, pa evo navodim Aleksandru i Maju. Naravno Paula, Tara i Ša koji ne mare u koliko sati se svađaju i lupaju - rekla je Sandra.
Mene zanima jedna stvar, u čemu je razlika između mog čerečenja i se*sualnih odnosa drugih? - pitala je Maja.
Za mene nema razlike, ta tuš kabina i da si bila sa Necom, to ne bi prošlo tako. Nego si ti bila potrčko sa njim, pa je ispalo tako. Uvek će ti se suditi taj momenat izolacije, kad je on mogao da naiđe. To je problem, a ne se*sualni odnos - objasnila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja tri izbora će biti na prvom mestu je Filip Car, ležanje, spavanje i ostalo. Ne pričamo o Mini, psovanje majke i brata koji su u ovom trenutku u crnini... Broj dva je Aleksandra i treća Maja - rekla je Sandra, pa se umešao i Car.
Ona je juče mene isprovocirala, a uvek moju porodicu provuče kroz raspravu, onda bi ti bile jasne neke stvari - govorio je Car,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga