AKTUELNO

Skandal!

U toku je emisija ,,Pitanja novinara", a Darko Tanasijević pozvao je Aleksandru Nikolić, kako bi prokomentarisala dešavanja u odnosu sa Majom Marinković i Markom Janjuševićem Janjušem.

Najbolje je za Aleksandru da nemam kontakt, i za nju, ali ni ne treba da dođe do onoga da se vuku za kosu, može da mi imponuje kada sam ušao, ali ovako ne - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra, kako si? Gledali smo danas šta se izdešavalo tokom sastanka i tvoju reakciju i negde moram da ti kažem, moram da te razumem zbog čega si odreagovala, opiši mi ti šta se desilo i šta te je navelo na reakciju? - upitao je Darko.
Navelo me je provociranje, ja mogu njene provokacije da izdržim, psovanje majke, nazivanje majke kurvom, droljom, da opštim za dve hiljade, ne bih ja imala nikakvu reakciju. Međutim, to je treći put da nasrće na mene fizički, ja zaista više nisam mogla. Jednostavno, eto, vratila sam joj, rekla sam svaki put ubuduće, kada bude radila nešto, dobiće deset puta gore, nisam došla ovde da me neko maltretira, ja shvatam sve, ali to, to nije normalno, ako bude nastavila da radi. Ja nju nikada nisam prva uvredila, nikada je nisam prva udarala, ona je radila, ja ne. Mislim da je očekivana moja reakcija posle svega - rekla je Aleks.
Ne možemo da kažemo da i ti ne izazivaš Maju, a govoriš i da nisi toliko zaljubljena u Janjuša, a opet Maju izazivaš? - prokomentarisao je Darko.
Ona je pre toga mene nazivala za stolom kurvom,na albanskom je pričala, to niko ne čuje, a radila je ceo dan. Cela kuća je zove Majakita, ne znam šta je tu problem? - uzvratila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da slušam ove njene priče, ona je veliki folirant, koja namerno radi neke stvari i kada smo na početku bile u sukobu. Nećeš imati nikakvu komunikaciju sa njim i to ti je to! - odbrusila je Maja.
E, imaću, ne može niko da mi zabrani, ja se nisam umešala - tvrdila je Nikolićeva.
Ja sam ljudski pričala sa njom na Rajskom, meni se skupljalo danima unazad sve šta je pričala - odgovorila je Maja.
Ovde je kriv Janjuš, on treba da polaže račune, da stane iza devojke koju voli, da kaže da voli Maju i tačka i kraj - povikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je jasno šta možeš da radiš. Ja ti se neću petljati u odnos, ali ću opet uraditi, ako nastaviš to da radiš! Jako je loš osećaj, ne bih se petljala u taj odnos, ne bih ga ni komentarisala, ali ovaj, eto, loše se osećam zbog svega, sramota me je. Neću više imati komunikaciju sa njim, nikada u životu, ja sam sa njim završila svaki kontakt, on neka ide na svoju stranu, ja ću na svoju - dobacila je Nikolićeva.
Kako ti nije bilo jasno u hotelu, da nema ništa od vas dvoje? - upitao je Darko.
On mene nije shvatao za ozbiljno, ja sam njemu rekla da nikada ne bih mogla da budem sa njim, jer moj muškarac ne može da ima novu devojku - rekla je zadrugarka.
Da nisam sa Majom, mi bismo se družili, ali je ovakva situacija, najbolje je da nemamo nikakvu komunikaciju, da ne spominjemo jedno drugo, ja je nisam dirao ni ranije, neću ni sad - dodao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga