AKTUELNO

Dve ljute rivalke.

Upravo je počela Mićina Igra istine, a Ana Bulatović je dobila pitanje od Lepog Miće:

Ana šta si htela da kažeš u vezi odnosa Dragane i Mišela?
Da, smatram da Krisitijan kao njegov prijatelj, ne treba da dozvoli da niko priča loše ispred njega. Dragana je osoba koja neće sama da se svađa, nego traži podršku u drugim osobama - pričala je Ana.
Ona nije rekla da je gej, nikada, nego da se priča da je gej! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, onda tebi nije prijatelj. Ja komentarišem šta hoću! Smatram da je Mišel veliki gospodin - dodala je Ana.
Ona je i psihički i fizički demolirana. On daje njima za pravo da misle da je gej. Ona vidi na primerima... - rekao je Kristijan.
Ja sam znala da ima veštački odnos, ja sam ga branila, a vi ste ga napadali, imali smo par svađa. Ja sam skupljala malo po malo - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se slažem za Mišela.Mislim da je folirant, da se svađa sa ženama,.. Da pomislim da je gej iz tvoje priče da, ali iz njene svađe sa njim, ne bih rekla. Devojka sa kojom se muva mesecima, a da to izgovori, njega obeležava ovde. Ako je on tebe psovao - pričala je Sandra.
Ja sam se udaljila kad sam složila kockice - rekla je Dragana.
Ja verujem da ovde niko ne kapira, a ti miljana, imaš F dijagnozu, poremećaj. ti si poslednja osoba koja ima pravo da priča, jer ti nisi normalna - pričao je Mišel.
Zato si tako isfrustriran, fali ti bežični mikrofon - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi ti se ovde ismejavaju. A što se tiče Dragane, ona nije poremećena kao ova osoba, a zato me je i razočarala - rekao je Mišel.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga