AKTUELNO

Ne propustite!

Anđelo Ranković napustio je velelepno imanje u Šimanovcima, a za ovonedeljnog vođu proglasio je Erminu Pašović, koja je već tokom današnje podele budžeta napravila opštu pometnju i izazvala burne reakcije svojih cimera.

Milan Milošević se upravo pojavio na vratima Bele kuće i okupio zadrugare, kako bi zajedno komentarisali upravo tu Ermininu podelu, a potom će vođa preći na svoje obaveze. Naime, Pašovićeva će imati zadatak da izabere svoja dva potrčka, kao i omiljenu osobu, sa kojom će provesti sedam dana u hotelu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Podsetimo, tokom dana, Maja Marinković pomislila je da bi ovonedeljni potrčci mogli biti Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić, zbog čega je momentalno reagovala i najavila Janjušu da će, u tom slučaju, ona boraviti i spavati sa njima u izolaciiji, nakon čega je nastao potpuni haos.

Takođe, odmah nakon izbora potrčaka i omiljene osobe, uslediće i "Pretres nedelje", gde će učesnici imati priliku da, zajedno sa Milanom, prečešljaju sve aktuelne teme i odnose u kući i isterati na čistac sve ono o čemu se danima polemiše.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Upravo na ružičastoj televiziji počinje emisija koju su svi sa nestrpljenjem čekali! Ne propustite da saznate da li će se Majine sumnje obistiniti, a trenutno je sve u Ermininim rukama!

Autor: M.I.

#Zadruga