AKTUELNO

Žestoko veče!

Trenutno se za stolom odigrava prava drama zbog Aleksandre Nikolić i Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks, kada lažeš i izazivaš i svoje ljubavne jade i probleme rešavajte, jer Car tebi sve može da kaže a Pauli ništa! - rekao je Mića.
Ja se slažem da je bila provokacija, i rekla sam Maji da je sama kriva za provokacije jer Aleksandra ima prava da radi te cake. Maja se klela, Janjuš isto, ona bila sa drugim on se oženio i sada je kao problem Alekasandra a Maja nije mogla da ne očekuje ovako ali nikad se ne zna kako će ko da reaguje! Aleks bi se polila g*vnima samo kako bi se vrtela oko nečega, a Janjuš nije kriv za spisak zaista, ali budući da zna da je Maja takva on je trebao da kaže kako ništa nije znao, a i Aleksandra koja je nemarno iznela to kako bi Maja saznala - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa nisam rekla, samo me je Maja pitala kako namerno Aleks provocira a ja ništa nisam rekla i meni je samo bilo u glavi da budem prva u prodavnici i ja sam pitala Miću, Teodoru i Aleksandru da li je sve kupila i Aleks sam pitala ko joj je kupio hranu, imala sam dobru nameru a ona mi je rekla kako joj Janjuš ide u prodavnicu, ja sam stala šokirana a ona je izašla iz sobe! Tada je ustala Maja koja je sve čula i rekla je kako je dala Filipu a on je dao Janjušu, ja sada pričam igricu - rekla je Milica.
Ja da hoću da radim neke stvari namerno, ali da hoću te stvari bi je jako bolele, ali ja nisam neko ko će sve da kaže! Ja ovde neću da provociram, ali mogu da kažem neke stvari - vikala je Aleksandra.
Ćuti tamo i smrdi! Ja nisam rekla da je samo ona kriva, on je njoj davao povoda ali šta god da je bilo, mene ne zanima i od dana kada smo se pomirili, ja sam shvatila sve stvari i prešla sam preko svega jer sam se ja ogrešila i da te je voleo, bio bi pored tebe a on je pored mene i mi možda jesmo bolesni ali je tako, a ti si devojka znamo za šta, a sa njim želim bebu, blizance, dečaka i devojčicu - rekla je Maja.
Ma kakvo dete, meni treba Hodža da me izleči - rekao je Janjuš.
Care nemoj ti meni ništa da dobacuješ, jer sam ja pravi prijatelj a ti nisi jer Vladimiru muvaš bivšu a bili ste prijatelji - vikala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga