AKTUELNO

Šou!

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se odnosa Frana Paujasa i Paule Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš da li Fran i Paula pate jedno za drugim? - pitao je Milan Taru.
Ja to ne bih nazvala ljubavlju, ali mislim da je opsesija i patnja kao jing jang, ali dve loše strane, loši su ali jedno nez drugog ne mogu! On kada komentariše nju on se smeje, a ja sam rekla da je Franu lepa sa Minom i mislim da je to vrsta simpatije, ali ne i ljubavi! Mina kada se zaljubi, ona je neko ko gori a odnos Mine i Frana je odnos Mine i Đoleta. Što se tiče Paule i Frana, ona mi je rekla kako gleda u Frana, ali mi isto tako kaže da ja non stop gledam u njega i da ne gledam ne bih videla da gleda u nju i dok je ljubi - rekla je Tara.
On uvek pogleda u mene uveče, otvara vrata i samo gleda gde sam ja,a onda sam ja luda i ja kao provociram. Juče sam sela sa Monikom, i bile smo i u kuhinji i tada sam joj rekla da gleda ona jer sam mislila da sma luda, a on Minu grli i gleda u mene - rekla je Paula.
Primetila sam, gledaju se stalno - potvrdila je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet si vrtela lančić? - rekao je Milan.
Ovo je nova metoda, kunem vam se! Samo se vi smejte, ali je taj lančić pogodio sve, meni je jedna žena pre rekla neke stvari, i ja sam danas videla za koliko godina ću se udati i kaže za 13 godina, i koliko slova ima moj budući muž slova u imenu, i meni i njemu je ispalo da se uzimamo, ali bićemo tri godine zajedno a onda ću ja otići u zatvor i nakon toga ću se udati. Kaže da ćemo biti zajedno za dve godine, a da će on imati dve veze u međuvremenu, i sve se nekako poklopilo. Onda sam pitala za koliko koliko godina ću dobiti decu, i njemu je tako ispalo i ja sam ga proklela da budemo zauvek zajedno, i mogu da ga gledam koliko hoću jer sam ja bila njegova devojka i došli smo ovde zajedno - objasnila je Paula.
Fran, da li voliš Paulu? - pitao je Milan.
Mi se volimo, i pomirićemo se za dve godine - rekao je Fran.
Fran da se pomiri sa Paulom bi popi*ao sebe za ceo život, a ona sada kaže kako ga je proklela da zauvek bude sa njom - rekla je Rialda.
Ja sam mu rekao da je taj odnos bolestan, a da nije njih ja bih morao da je j*bem ovuda! Idem da zapalim cigaru - rekao je Đedović.
Svako ko je mene dirao, vratilo mu se duplo, ali polako videćemo napolju - rekao je Fran.
Sutra svi da dođemo u izolaciju, i onda nastupa meditacija pet sati! Ja znam da se oni neće pomiriti, ja to osećam i moja intuicija mene ne vara i ja znam da je on zaljubljen u mene - rekla je Mina.
Fran i Paula neće ovde biti zajedno, ali napolju sigurno jer se vide emocije i pogledi. Ja sam sve videla i tako sam i ja radila kada sam bila zaljubljena, i vidi se da se bore do kraja jer drže priču a ja potpisujem da će napolju biti zajedno jer se vidi da se vole - rekla je Miljana.

Nakon haosa za crnim stolom, Rialda i Car su se žestoko posvađali zbog novca koji su zaradili u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga