AKTUELNO

Nije ih štedela!

U toku su Nominacije u Beloj kući. Zadrugari ove večeri biraju između Filipa Cara i Mine Vrbaški. Naredni koji nominuje bio je Jovan Cvijetić Cvele:

Ja ću ispričati moj lični odnos sa njima. Njihov odnos je bolestan, pale su teške reči i nikako ne treba da se mire. Smatram da su u nekim momentima i on i ona bili krivi zbog onog sukoba. Sa Minom imamo mnogo bolji odnos i Anja i ja, spontano se desilo to sve. Ušli smo u neku konverzaciju i imamo naše teme koje nisu vezane za Zadrugu. Moj odnos sa FIlipom je bolji nego pre, ali sa Minom je mnogo bolji. Nominovaću Filipa - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo najteža nominacija, ne znam koga bih pre poslala. Mina i ja smo imale konflikt kada je ona ispričala neke stvari koje su poluistinite, a priča da ima neke dokaze protiv mene. Imali smo neku netrpeljivost od kako sam imala odnos sa Filipom, ali sada nema toga. Ona i ja ćemo rešiti neke stvari napolju, imamo korektan odnos zbog zajedničkog društva. O Filipu ne znam šta da kažem, kao pas i mačka smo. Ima dobru crtu koju kvari, on je mene ponizio. Zbog njega moram da trpim neke komentare za stolom, zasluženo, ali on je danas rekao da mu se se*e od mene, Mine i Aleksandre, ne vidim razlog. On je pričao kako sam ja njega jurila da razgovaramo, ali to nije tačno - pričala je Sanja.
Ti si mene jurila, ti si mene ponizila - rekao je Car.
Zaje*ao si me i to ćeš tek videti, ali poslaću Minu jer su njene reči mnogo veće i teže od njegovih - otkrila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga