AKTUELNO

On im ne prija!

U toku su Nominacije u Beloj kući. Zadrugari ove večeri biraju između Filipa Cara i Mine Vrbaški. Naredni koji nominuje bila je Jovana Tomić Matora.

Filipe prešao si od harizmatičnog momka kada popiješ u nekog drugačijeg lika. Ovo jeste rijaliti, ali ne treba tako da pričaš. Čula sam da si rekao da nećeš peckati Sanju zbog mene, ali nema potrebe to, kao zbog mene da nemate komunikaciju. Promenio nam se odnos, udaljili smo se, ali nisi mi nikada ništa uradio. Što se tiče Mine, tebe najduže znam, ja tebe znam kao luckastu i zanimljivu devojku, ali uvek ti se desi neki lik, neka ljubav i tada povileniš. Nikada se nisi ogrešila o mene, niti smo imali konflikt ikada, ti si meni prijatelj, ortak, ali molim te da ne radiš više ove stvari, i znaš da bi ti bilo krivo da se to desi. Nominujem Cara - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Carom ne komuniciram, on ne poštuje žene, i nema ponašanje nikakvo, iskompleksiran je. I naravno, nominujem njega. Sa druge strane sa Minom imam mnogo bolji odnos, ona je prema meni okej, i imamo korektan odnos - rekla je Dragana.
Što se tiče ovih nominacija i Mine, ona zna da bude i bezobrazna i bezobzirna. Ona je mlađa od mene, i bilo je momenata kada smo bili u sukobu, ali je stvarno volim. Ostavljam nju, šaljem Filipa. Imala sam sukob sa njim, a imali smo sukob i on mi je opsovao nekog ko nije živ, a da ne pominjem brata i sestru koja su maloletna - rekla je Nataša i rekla da je završila svaki kontakt sa Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga