AKTUELNO

Žestoko!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Branislava Radinića Brendona: "Video samn da si sa Necom imao svađu, on je rekao da se kačiš za njega i reci mi svoje mišljenje o njemu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Njega su podigli on je neaktoivan i u depresiji, inače sačekao me je kod kreveta i počeo da me psuje, ali ja nemam nameru da slušam njegovu histeriju! On mene ne zanima, nije mi ni na mapi i lik mi se szalno kači kako bi prvukao Borinu pažnju preko mene, i ja samo ispaštam. Nemoj da misliš da su svi onakvi kao i ti, a nisi ni svestan koliko su nebitan i mnogi su me optuživali da sma gej i sada sve radim namerno i nemoj više da smaraš Boru, gkledaš ga dok spava i napao si mene - rekao je Brendon.
Ja sam se smirio i lagan sam kao Ša, a meni sve ovo znači zbog para i lične promocije - rekao je Neca.
Ne znam što on napada Brendona i ne želim da ulazim u taj odnos, on meni isto nešto dobacuje ali ja njemu ne želim zlo! On sa mnom nema problema, niti će imati do kraja i nemam nikakve frustracije prema njemu, jedino vodim svoj život i ne želim ti zlo lai bez mene radi sve - rekao je Bora, pa postavio pitanje za Mišela Gvozdenovića: "Videli smo da si otišao iz paba, pa nam reci da li je to definitivno?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam izašao iz paba kako se neke priče ne bi pričale, oni su meni dragi i Kristijan zna da ga poštijem kao i Čorbu, ali je došlo do prezasićenja i zavoleo sma ih ali je ovako bolje. Ja mogu da spavam i an podu do kraja, samo ne želim da dolazi do rasprava i tema koje navode na svađu, jer su oni meni dragi i ne želim i sada sa,m jedna briga manje i nema za mnom da se čisti. ja sma imao rasprave sa Kristijanom i mene to pogađa, ali on ima pravo da kaže šta hoće i zato sam odlučio da izađem iz te priče i to je sve - rekao je Mišel.
Kristijan je tokom večeri komentarisao da li je on gej ili ne, to je okidač jer se osećao neprijatno - rekao je Čorba.
Mene je pgodilo jer su oni pričali da sma ja to, i Kristijan je to provlačio i mislim da nisu trebali to da kažu jer ja nikada ništa loše nisam pričao i komentarisao! Uvek kada sam pričao o Kristijanu nikada ga nisam uvredio ili pljunuo i to nikada ne bih uradio - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga