AKTUELNO

Skandal!

Sledeći zadrugar bio je Stefan Karić, koji je progovorio ko su po njegovom mišljenju tri najgluplje osobe među njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Inat je najveća glupost ovde, partnerima, ne vide da štete samo sebi. To je radila Maja, Sanja,

U tom se Maja Marinković umešala i napala Janjuša, na šta je on počeo da urla iz petnih žila.

Evo, ja sam tebe j*bao iz inata i više neću da te j*bem, čim te nisam j*bao, ti si nervozna, vidim ja tebe odlično šta ti radiš, ja sam se složio sa Matorom sve, ja sam ispao glup i kraj - urlao je Janjuš.
A to te boli? Ne znam što se vređaš? - provocirala je Maja.
Na prvom mestu mi je, kada pričamo o gluposti je gubljenje honorara, zbog nepoštovanja nekih stvari, sedenja za stolom ili kao pušenje cigara i kao boli ih uvo i kao sad će oni da izađu kad god hoće, to i Car za sebe misli, to je dobro za rijaliti i za gledaoce, pričaju da je car, kao leži, on je super, legenda, a videćeš kada izađeš napolje da li će ti oni dati lovu. Neka budu Maja, Car i Sanja, jer je ispala naivna i glupa, jer je izgubila ovakvu devojku - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hoću samo da kažem, tri godine sam u rijalitiju, nijedan zadatak nisam odbio, ništa nisam odbio, žao mi je, pristajem da mi se odbije honorar, neću učestvovati na Zadrugoviziji, meni ovaj stres ne treba, neću da me neko proziva - rekao je Janjuš.
Ja te nisam prozvala, ti si meni radio stvari iz inata, ja nisam radila stvari iz inata, možeš da me vređaš do sutra, iz inata nisam radila ništa - urlala je Maja.
To je najbezobraznije stvorenje koje sam upoznao! Ona će mene da grebe, popuštam i popuštam i sinoć je radila i svaki dan popuštam! - poručio je Janjuš.
Evo, moja drugarica Dragana je u pravu, da sam glupa što dozvoljavam da me opet ovako vređaš! Ti namerno praviš razlog za svađu, ja tebi nisam ni reč rekla - provocirala je Marinkovićeva.
Namerno mi radi, govori neke stvari! Ti mene izazivaš da te vređam! Gubim honorar, ali neću da učestvujem! Jesam glup što neću da učestvujem, ali ipak ću izdržati taj zadatak! Ti si paklena i bezobrazna! Odradiću zadatak, ali posle neću da te vidim, ti meni kažeš da ne možeš da se odvojiš od mene, ti si mene napdala svaki dan bre, evo, ja ću se lečiti samo od tebe, ti me navodiš na ovo da pričam - rekao je Janjušević.
Ti pričaš ono što misliš, ja tebi ni reč nisam rekla, jesi li čuo? Istresaš se na mene ovde! - pravdala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga