AKTUELNO

Hladna na sve komentare.

U toku je izbor za najgluplju osobu, a Tara Simov je nakon vrlo kratkog glasanja, među kojima je bila i Monika Horvat, sačekala komentare i od nje.

Jedva čekam leđa da vam vidim, drago mi je što sam ispala glupa u vašim očima, niste me skontali. Htela sam se srpdati i sa vama i sa gledaocima, a onda se javite vi kojima sve smeta. Ni za čim ne žalim, ne kajem se. Ovi što su me naveli nek se pronađu - govorila je Monika.
Mi moramo da stojimo leđima okrenuti kako bi nam ti gledala leđa kad odlaziš - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih rekla da za sebe ne smatram da sam glupa. Ne zanima me da li ću vam biti nemoralna, glupa, rekla bih da sam upisala poslovnu školu, ali nisam imala dovoljno novca, pa sam krenula da radim. Prva osoba koju navodim je Ša, nije ispao nešto naročito pametan u potezima. Druga osoba je moja drugarica Paula, napraviloa je slične greške kao ja. Treća osoba je Čorba, kada je izgubio deset hiljada eura, to je meni glup potez. Da ne pominjem stare igrače koje prave iste greške i ponavljaju ih - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću ljude koji su ispali glupi svojim postupcima, Car, Maja i Mina. Ne mogu da verujem da je Matora rekla za Minu, da sve četiri sezone ovde potroši i izgubi spavajući - rekao je Mišel.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga