AKTUELNO

Nova svađa!

U toku je podela budžeta, a ovonedeljni vođa, FIlip Car, nastavio je da iznosi mišljenje o zadrugarima:

Mali budžet za teta Nadicu. Vi ste neko ko me je izluđivao, ali ste bili i uz mene. Malo je ružno što Vam dajem mali budžet, ali ste puni para svakako. Mislim da ste u nekim stavovima šturi, navalentno komentarišete neke stvari, kad se nameračite na nekoga, nemate granicu. Isti odnos imam sa majkom, volim je najviše, a istovremeno me nervira - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Sandre tiče, u momentima imamo katastrofa odnos, mislim da si teatralna i nelogična u mnogim stvarima. Deliš ljude u prijateljstvu, sama si svoj rijaliti izabrala. U nekim situacija mi izgledaš kao baba Vanga, kao da si 20 godina ovde u rijalitiju. Nemam sa tobom nikakav odnos, niti imam potrebu - komentarisao je Car Sandru Rešić.
Ne, ja nisam imala potrebu, a ti si se samo prilagodio. Sad si pokušao da sa Matorom kupiš mir, jer si joj ka*ao ribu. I o Čorbi imaš najgore moguće mišljenje - svađala se Sandra.
Ovo je bilo ružno, a mi se družimo - ubacila se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što bi kupovao mir? Sandra je ta koja treba da kupuje mir sa Matorom, jer ste vi bili drugarice, njena reakcija je bila burnija kad si je se odrekla, nego kad sam joj je*ao ribu! - pravdao se Sandra.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga