AKTUELNO

Ne propustite!

Monika Horvat napustila je velelepno imanje u Šimanovcima, pa proglasila svog prijatelja Filipa Cara za ovonedeljnog vođu. Pored privilegija koje će uživati, Filip će imati i težak zadatak i to već sada.

Milan Milošević pojavio se na vratima Bele kuće, kako bi ovonedeljni vođa izabrao dva potrčka, koji će boraviti u izolaciji, ali i omiljenu osobu, sa kojom će Fillip boraviti u hotelu narednih sedam dana.

Foto: Pink.rs

Odmah nakon toga uslediće i nikad uzbudljiviji pretres nedelje, u kom će sve tajne zadrugara izaći na videlo. Naime, pre samo dva dana odigrala se još jedna "Zadrugovizija", koja je izazvala opštu pometnju u kući, a o istoj i dan-danas bruji javnost. Utisci su se slegli, pa je vreme da stanari Bele kuće podele sa publikom svoje impresije, a možda će se neki sukobi i produbiti.

Foto: Jelena Simonović

Emisija "Izbor potrčaka i pretres nedelje" upravo počinje na ružičastoj televiziji, a svi su nestrpljivi da čuju hoće li Car odvesti Paulu Hublin u hotel! Ne propustite lice zadrugara kada budu pokrenute teme od kojih svi strepe!

Autor: M.I.

#Zadruga