AKTUELNO

Zbog ovoga je nastao haos.

Počeo je "Pretres nedelje", a Milan Milošević je podsetio zadrugare na Zadrugoviziju, a onda se osvrnuo na nastup Sandre Rešić i njenog neočekivanog poljupca sa Jovanom Tomić Matorom.

Matora mi je predložila, u toj pesmi jedva može da se diše. Njena ideja je bila, gde neće od mene da se očekuje, a poljubac sa njom je njena ideja. Nisam očekivala da bude takav poljubac, tako strastveno. Mislila sam da će trajati dve sekunde - rekla je Sandra.
Zato smo se i dogovorile da nikome ne kažemo, da budu takve reakcije. Ona je predložila da bude poljubac na blic, eto ja sam kriva - rekla je Matora.
Za mene je nastup bio super, nije mi se svideo kako je refren zvučao, jako je visoka pesma. Poljubac je bio zajednička ideja, da se mene nije očekivalo, nije. Ispalo je tako, pa sam se predstavila kao neko ko nije imao momka ovde, ali nisam nevina, maloumna, nisam se nikad pravila da sam ono što nisam. Nisam nikad imala afiniteta prema ženama. Mislila sam da će biti efektno, ali nisam očekivala ovakve reakcije - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda sam malo preterala više kad sam gurnula jezik malo više - dodala je Matora.
To je nešto što se ne očekuje od Sandre, jer je ona neki drugi tip. Pričale smo, a ona mi je rekla da ona nije očekivala da će tako da je poljubi - govorila je Rialda.
Osim poljupca, kažu da je izbor pesme bio loš. Nisam vežbala, zato sam se i pojela - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li gajiš emocije prema Matoroj? - pitao je Milan.
Njih dve se i te kako maze, noga preko noge... - dodao je Mića.
Nije me privlačila nijedna žena, tako ni ona. Ja te insinuacije ne mogu da trpim. Mogu da budem najgora na svetu, ološ, ali takva nagađanja ne - rekla je Rešićeva.
Ja sa ženama osetim gde mogu, ona mi je isključivo prijatelj, nikada u tom drugom smislu je ne gledam - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

To joj nije trebalo, ona je pametna za druge, trebalo bi i za sebe. To je tvoja prva greška ovde. Ja sam puno puta videla njih dve kako su prisne, a sad kao nikad niko nije video. Komentarisale ste mene, sad malo i nju. Zamisli da sam ja to uradila - rekla je Aleks.
Preterala sam, bilo je vulgarno, nije trebalo da bude krljanje. Ali ne možete mene da osudite, a druge javne poljupce ne - rekla je Jovana.
One su jako bliske kao prijateljice, zagrle se, češkaju se, meni je to izgledalo kao pravi slet događaja. Prvo sam videla njen jezik, ona je to više prihvatila - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga