AKTUELNO

Zadrugari napadaju reperovu ženu, iako ne znaju šta se tačno dešava van Zadruge.

U današnju debatu o teranju inata se uključila i Dragana Mitrović, koja je ispričala svoju priču, a zatim je voditelj Dragan Marinković Maca podigao Lepog Miću, koji je prethodno osudio Ivanu Aleksić.

Ivana ima pravo da radi šta hoće posle onoga šta je on njoj uradio. Ali trebalo je da sačeka da popričaju. Ja ću ispričati svoj slučaj, imam potrebu da kažem. Ja sam bila u braku. Moj muž se bavi javnim poslom, varao me je, svašta sam nalazila. Varao me je javno, mene doveze na posao, pa ode sa njom. Kada sam imala dokaz, rešila sam da to presečem. Bila sam u depresiji, našla advokata. Bila sam jako loše psihički. Predala sam papire za razvod, kada sam to uradila, odlučila sam da krenem dalje - istakla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, da li sam te dobro razumeo, ti ne opravdavaš Ivanu, jer nije sačekala brakorazvodnu parnicu? Šta, on može a ona ne može? - pitao je začuđeno Maca.
Osnovna stvar je da se poštuju postulati braka. On je za sebe bludnik, ne mora i ona. Svetica više nije svetica. Vreme nije opravdanje. Ša niko ne može to da opravda. Ali on je uradio ovo iz ljubavi. A zbog čega Ivana ovo radi sa čovekom koji šalje k*rčeve Sanji Stanković? - besneo je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša i ja smo ušli u vezu kada je saopšteno da Ivana hoće da se razvede. A sada ovde ljudi pričaju kao: "Šta papir?" - ustala je Tara.
Stanite malo. Jako je bitno. Tomović šalje k*rčeve glave Sanji da bi se osvetio Matoroj. Gura ruku u p*čku da bi se osvetio Janjušu. Sada ovo radi zbog Ša - urlao je Lepi Mića.
Njemu hvala, majke mi - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Prava žena sedi i trpi ako voli muža, a ova koja vraća, zove se pudlica isto kao i on. On je uradio najveće poniženje, ona mu je vratila. Ali on je ponizio sebe, ona sebe. Oni su se posr*li na svoj brak! - poručio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.