AKTUELNO

Nisu se dali!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Kristinu Spalević i Kristijana Golubovića.

Svima je jasno da ste očarani jedno drugim, da li će Čorba uspeti da vas razdvoji?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, niko - odgovorila je Kristina.
Ja sam rekao i danas, ako je ona razlog... Zato što smo se skapirali, sedimo, pričamo, jedemo, ja sam provalio, imao sam takve drugarice u životu, koje su uvek aludirale na neku zaljubljenost vremenom, a kada bih ovde pričao, a ne bih zbog njih, ispričao sam celu akciju, samo u muškom rodu, jer ne bi poverovali da je u pitanju da je ženska osoba u pitanju. Nema šta on da razdvoji, on može da utiče pozitivno ili negativno, ja kada sam video da ne valja Teodora nisam je pljuvao, nego sam bacio kritiku, ali nikada ne bih rekao da je k*rvetina, da neće dolaziti - izjavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam ništa protiv njihovog druženja, Kristijan je rekao da kada popije, da se ne seća, ja vrlo dobro znam Kristijana. Znam ja sve, Milane. Ja sam njoj rekao, Kristijan je sam njoj to rekao i to sam i ja njoj rekao da se ne seća kada popije - branio se Čorba.
Ne, rekao si da pazim na Kristijana, to si mi rekao u izolaciji - ubacila se zadrugarka.
Ja znam zašto sam to rekao i Kristijan zna zašto sam to rekao, ja nju ne vidim, mene boli k*rac - izjavio je Čorba.
Očigledno se kaješ, što nisi ti u šemi sa Kristinom, jer je Teodora tunjava devojka? - glasilo je naredno pitanje.
Priznaću, žao mi je što nisam mogao da uđem u odnos. Ljudi mogu da misle šta hoće, ja sam nju muvao, ona je meni pričala da sam j*bozovan, ja sam ljubmoran što se ona druži sa Kristijanom - odgovorio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene ne zanimaš, ja tebe ne gledam! Ja ne bih ni rekla, ja sam bila izrevoltirana, otišla sam kod Đedovića i rekla sam mu! Ja sam rekla Đedoviću da mi se sviđa, ali ću pre leći u krevet, nego da idem u kokošinjac, kad je Đedović izneo za stolom, krenuo je Čorbin kompleks - objasnila je Kristina o Aleksandri Nikolić.
Pa kako da ne budem, može da iscepa 20 metra drva bolje od mene, pogledaj kakva je! Ja nju nisam zvao u štek, na žurki sam bio sa Aleks - pravdao se Čorba.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga