AKTUELNO

Šok.

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Stefana Karića.

Dok si se raspravljao sa Jovanom, ona ti je rekla da ne želiš da budeš sa njom, da joj se svi smeju i da je nećeš ostaviti, kasnije si je pitao zašto želi da bude sa tobom, ako je vređaš?

Foto: TV Pink Printscreen

Nije načistol, svaki put kada imamo neki problem, ona tera po svom, ona mi odgovara na pitanje pitanjem, ja sam je to isto pitao, nisam dobio još uvek odgovor. Ponekad pomislim da ona želi da joj to pričam, iskompleksiram se i rekao sam šta sam rekao, pitao sam i ja ako sam najgori, ona kaže da je vređam svaki dan, ja ne znam, ako je vređam svaki dan... Ja možda neću ni razgovarati sa njima, verovatno me ljudi i mrze. Ja ću još jednom ponoviti, znači rekla si da sam p**ka! - objasnio je Karić.
Da, ali nisam rekla to za tatu, rekla sam da gledaju roditelji - pravdala se misica.
Ne želim da se vadim, to smo što smo, jednostavno, pitao sam je zbog čega je sa mnom, ako je vređam, koja je to svetla tačka zbog koje ostaje sa njim, sad bih voleo da mi odgovori - rekao je Stefan.
Treba i on da se pita zašto, ako ja u njemu izazivam najgore! Ja sam rekla da je on kvalitetan momak, i da smo slični, samo je on stariji i drugačije je živeo i da zbog toga što smo isti, ja ne bih volela da vidim sebe, ne želim da izgubim njega kao partnera, on ima kvalitete, ja sam sama uočima, ja sam se zaljubila u njega. Ja znam u dubini duše da to u dubini duše ne misli to. Ja nikada sebe ne bih izgubila kada bih bila muška, ja ću se boriti za tu vezu! On ima trenutke kada vidi u glavi neku situaciju i ako mu ne ispričam to, a ja vidim pozadinu, koja njega ne zanima - objasnila je Jovana.
Ja joj objašnjavam neke logične stvari, ona meni totalno nešto suprotno, ne možemo da nađemo zajednički jezik, ja prekipim tu - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga