AKTUELNO

Tek sada su videli kako sve izgleda.

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je prvi prilog za večeras - situaciju između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića nakon žestoke svađe, kada je misica plakala, a on se smejao. Posle ovoga je nastala još jedna svađa. Karić je pokušavao da raskine sa njom, a ona mu nije dozovljavala. Na kraju ju je odgurnuo dok je izlazio iz garderobera jer se ona zakačila za njega. Inače, ova svađa nastala je zbog misicnog slikanja sa Čorbom.

Foto: TV Pink Printscreen

Šokirana sam koliko se ona bori da je on ne ostavi, ne da da je ostavi, a sve devojke je ponižavala koje su radile to, a ona sada radi gore stvari. Čula sam da je bila spremna da se uda za Karića i da joj napravi dete, nakon dva i po meseca veze, a nije bila spremna nakon tri godine sa Lukom. Ona je veliki folirant. Ne bori se iz ljubavi, nego postoji drugi razlog - govorila je Ermina Pašović.
Ova scena, naročito kraj, baš mi je bilo ružno i tužno. Možda ona i reaguje ispravno, neću da krećem od sebe, ja tako ne reagujem. Divim se čak tom njenom balansu, kao žena hoće da dopre do njega, da ga smiri... Ali, meni to izgleda malo jadno. I ovo guranje i sve... Ne znam... - poručila je Rialda Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je strašno. Jovana ima svoj cilj zbog čega ovo trpi. Odlično zna kakav je Stefan Karić, gledala je kako se ponaša prema Ivi. Posle svega, opet ga moli da se pomire. Bori se za neku ljubav... Ja Jovanu nisam smatrala glupom devojkom, ali cilj ne bira sredstvo. Njen cilj je prvo mesto, a na to će da ide tako što će Stefan da je vređa. Svesno pravi od sebe žrtvu Stefana Karića. Ja osuđujem bilo kakav vid nasilja, ali ona svesno ulazi u to. Stefan će ispasti negativac, ona njegova žrtva. Cilj je da bude pobednica rijalitija, gledala je kako se Stefan ponašao prema Ivi - rekla je Miljana Kulić.
Posle ovog i zaslužuje - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.