AKTUELNO

Nije očekivala velike prozivke.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a sledeći video klip koji su pogledali je prikaz Marka Janjuševića Janjuša u emotivnom rastrojstvu zbog Maje Marinković.

Šta da ti kažem, nemam reči koje bih opisao, ali stvarno smo ovo, da nam se smeje narod! Ovakve kao što smo mi - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je bio klip Nenada Lazića Nece, koji je na Zadrugoviziji bio Zoro, pa su fanovi napravili i smešan klip u skladu sa tom temom. Međutim, klip koji je trebao da nasmeje zadrugare, Jovanu Ljubisavljević je rasplakao, pa je izašla iz prostorije jecajući. Na video-snimku su je fanovi isprozivali za celu situaciju sa Stefanom, pa su je nazivali ku*vom, što ju je i pogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Napravio joj je ime i prezime, šta da ti kažem. Ti si rekao da ima toliko klipova za nju - pričala je Nadica.
Ružno je što vređa nju, a posle se miri sa njom, sami su birali da jedno drugom prelaze preko ovakvih stvari - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednji klip je prikazao Stefana Karića i njegovu izjavu da je imao paštetu kao oružje protiv Ive Grgurić, koja je bila u žiriju na Zadrugoviziji. On se nasmejao, pa je priznao da mu je video bio jako zanimljiv.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga