AKTUELNO

Govornik u svom stilu!

U toku je Igra istine. Naredno pitanje je postavila Miljana Kulić.

Čula sam kada si se raspravljao sa Minom i uputio si joj velike uvrede, je l' ti mama u crnini i ostalo da li misliš, gde to vodi i da li te nije sramota da izgovoriš te stvari na ovaj praznik - glasilo je pitanje za Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se uznemirio bio kada si mi ti slomila naočare i tukla dečka metlom. Što se tiče toga ta osoba je pokazala prošle nedelje u šta veruje, ona nije poštovala ni mene niti bilo koga. Moje rekacije prema Mini su standarno loše. Nakon onoga što se desilo u izoaciji, ja sam video da nije kao prethodnih mesec i po dana, video sam kako me ona gleda u zadnje vreme. Imala je taj bes i jad, ali u zadnjih 7,8 dana je to nešto drugo, i došli smo u normalnu komunikaciju. Meni je u glavi bila ideja koju ću ja sa Minom izvršiti. Ona je rekla da ostanem u njenom krevetu i molila me da ostanem u tom krevetu ali ja nisam to hteo. U par navrata sam osetio potrebu da te kritikujem za neke stvari. To je dovelo da ja nju kritikujem, ali ona je svaki dan nervozna i loše i sve zbog svojih postupaka zbog onoga što si uradila u utorak. Njoj se sve srušilo i za sve krivi mene, ja jednostavno ne mogu njoj da ćutim i ona nakon toga postane nervozna i bahata i bezobrazna i sada vam kažem svima da ja stavljam tačku na bilo kakav odnos sa njom, bila ona sa Franom ili bez njega. Ja sam dva puta odabran da budem fin i pristojan prema njoj, znam koliko brzo možemo da završimo u ljubavnom odnosu, ali ništa od toga. Ona kupuje mir sa mnom,a ja bih jedno njoj i ona meni mi bismo mogli biti pravi partneri. Ja nju vređam nakon njenog bezobraznog ponašanja. Mene boli njeno ponašanje jer je volim, ali se to promenilo jer bi me sada boleo ku*ac da se je*e sa desetoricom - pričao je Car.
Molim te da mi ne pominješ porodicu, danas si mi opsovao mater u crnini, je*ao si si mi brata - rekla je Mina.
Ti joj sama je*eš mater, brata sam ti pomenuo i kriv sam bio, i danas sam kriv. Mene su ljudi govorili da ti ne prilazim ali ne vredi - pričao je Car.
On mene samo komentariše, ja to ne želim - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko si ti da imaš pravo da nekome pretiš i da nekome skrećeš pažnju - upitao je Mića.
Ja ti sada kažem, neću ti se obratiti, molila si me da ostanem sa tobom u krevetu - govorio je Car.
Nisam, ja sam se pokrila preko glave da te ne slušam, a ti si nastavio da komentarišeš. Isterala sam te iz kreveta, a da je to što ti pričaš istina bili bi klipovi - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam onaj koji priznaje krivicu, ali ne vredi što ja priznajem kada ona neće - rekao je Car.
Mene je Filip juče jurio posle klipova da mi govori da sam ku*vetina, i vređao me konstantno, on mene juri svakog dana i komunicira sa mnom pa mi je pretio da će mi otvoriti glavu za Uskrs i on me nije pustio da jedem - rekla je MIna.
Treba da ćutiš pogotovo kada sam ti ja rekla da ne treba da otvaraš glavu devojci na njen praznik - dodala je Nadica.
Dobro je, pustim da kažem. Ćuti ti Tara ti je gora od Lune koja su tvojoj ćerki napravile karcinom - vikao je Car.
Sram te bilo, to da pričaš i da vređaš i Minu tako - vikala je Nadica.
Od one večeri sam ja okrenuo list. Opet sam ja kriv jer joj se ja obraćam - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga