AKTUELNO

Šou!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno za Minu Vrbaški:"Šta ti je sve rekao Car kada te je pljunuo?"

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da neće imati komunikaciju sa mnom, ali je nastavio da priča i rekao mi je da trebaju da me siluju, da p*šaju po meni kao pre, i ja sam mu rekla kako ga nisma uvredila i kako on ima prava tako da mi priča. On je rekao kako je pokazao da sam ja k*rvetina,a ja sam pokazala njegovo lice sa početka a nisam ga psovala i onda se vratio i pljunuo me je - rekla je Mina, pa postavila pitanje za Boru: Danas smo seli tu da ručamo, zašto se Milica brecala zbog Teodore?
To je bio nesporazum, trebali smo svi da sedimo napolju a Matora je to predložila i pitala je naju, ali ja nisma znao i kada sam je pitao ona meiskulirala i onde je Teodora pitala i tada se ona brecala - rekao je Bora.
Vi trebate kao njegovi i moji prijatelji da me pitate, a ne ona i pokazali ste kakvi ste mi prijatelji! - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo prišla da je pitam da ide sa nama, i ona je odjednom počela da se dere - rekla je Teodora.
Teodora od kada je sa Čorbom nije me pitala da popijemo kafu, a ja sam bila tu kada je ona bila najosuđenija! trebali su lepo da me pozovu, jer sa bila ljuta i dobra sam sa njima i sa njom i očekivala sam da me čeka moj tanjir jer sam i ja vama postavljala! - vikala je Milica.
Ti nikada nisi imala drugaricu! Ta devojka nikada nikome nije ništa od srca uradila, sve prebaci, sve i njen glas mene iritoira i ovaj njen glas da bih je... - dobacio je Bora.
Milice ne laži, lažeš sad! Ja sma uvek uz tebe i rekal sam ti da dođeš kada budeš htela - rekla je Teodora.
Ja sam uvek bila tu za sve vas, i nikada nisam pričala ništa o njoj ni o Rialdi koja je bila dobra sa Erminom koja je mene uvek vređala! Teodori sam rekla uvek da se izvini svakome kada pogreši i bila sam uz nju, a meni ovde niko nije prijatelj i ja sam budala kada sma uz nju a ona mi je rekla da je ne zanimaju moje svađe sa Borom, a meni posle klipa meni nije dobro - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga