AKTUELNO

Skandal!

U toku je još jedna u nizu emisija ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a voditelj je sa zadrugarima prokomentarisao današnju podelu budžeta Filipa Cara. Branislav Radonić Brendon pobunio se protiv Filipa, te su pokušali da reše sve njihove nesuglasice.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoje mane sam uspeo da prećutim, ali sam odlučio da krenem da pričam, danas si lepo počeo da pričaš o meni, pa si se iskupio! Ako je on meni zamerio, neka zamera - rekao je Brendon.
Ti govoriš sad one stvari koje sam ja tebi zamerio, stvari oko kreveta i sve - rekao je Filip.
Ja sam to ispravio, to sam zapaio kod tebe, nije ni bitno, dešava se, rekao sam to, jer sam bio besan zbog prethodnog našeg stanja, osetio sam veliku dozu nepoštovanja. Nisam to očekivao od tebe, imao si kikseve u druženju sa mnom! Činjenica je da treba da se aktiviraš po tom pitanju, ti imaš mnogo problema po pitanju toga... - odbrusio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su takve stvari neprijatne, da ne držim marljivo stvari... Znaš da mi smetaju takve stvari, meni je strašno bilo koja izgovorena laž - ispričao je Car.
To sam rekao, jer si me povredio svojim budžetom. Da danas nisi ispravio stanje, ja bih bio još gori - uzvratio je Radonić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, tebi je danas dao najmanji budžet - rekao je voditelj.
Ja sam i posle komentarisao, ja neću neke stvari da njanjavim, da kažem da je super, sve se odjednom promenilo u trenutku kada nisam napadao Minu i Frana da su u fejk vezi, kod njega se sve menja dok nisu njegove emocije u pitanju! Pristrasnost je kao Rialda, da brani nekoga. Znam ja i od kog momenta, sećam se i početkom rijalitija, kada mi je prišao i izgrlio, jer mu je psihijatar rekao da postoje ljudi kojima je bio drag. Kada su frke bile, ja sam bio neko ko ga nije osuđivao, nakon svega onoga, ali svojom krivicom, on se svađao sa ljudima. Ja posmatram, nekad kažem, nekad ne kažem, od tog trenutka kada se Mina smuvala sa Franom me je sto puta pitao zašto ne komentarišem njih dvoje kao njega i Sanju, za koju sam opet bio u pravu, da je fejk i da je bila budalaština, osim polu s*ksa. Car kada je Mina umešana u bilo koju priču, njemu tu nešto ne odgovara. Lepi Mića mu je rekao da mu je j*bao mamu u Crkvenice - rekao je Đedović.
Ne moraš me spominjati, ide mi to na k*rac, odmah mi se živci dignu, tako si imao i sa Vladimirom konflikt, ne moraš non-stop pominjati takve stvari, šta ja treba, stalno da mi je to u glavi? Dobro, brate, izgovorili smo jedan drugome - rekao je besno Filip, urlajući.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, to ste vi pričali, nisam ja, ja sam napravio komparaciju, ja mu nikada nisam opsovao ništa, eto šta mu je u životu bitno, eto vam, pa se nosite sa vašim situacijama - nastavio je Marko.
Meni je posle toga napravio hiljadu dobrih stvari, ne moram se svakodnevno vraćati na to. Uvredio čovek mene, uvredio sam i ja njega, ne moraš mi ponavljati rečenicu u slovo, ja kada čujem da mi neko kaže ružno za majku, privržen sam njoj - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga