AKTUELNO

Drži se svoje priče.

U toku je još jedna u nizu emisija ,,Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem", a voditelj je sa zadrugarima prokomentarisao današnju podelu budžeta Filipa Cara. Komentarisanje Nadice Zeljković je razbesnelo Cara, pa je morao da joj uzvrati.

Ona uživa da ispija mozak ljudima, ona je kao pokemon, evo biram Nadicu! Ti izjedaš, žena je gora od korone. Ja kad prvi zgrešim prema Mini, ja kažem da nije u redu, a ona kao neki kvazi advokat Mini. Nju kad završi crni sto, ženu boli k*u*ac za sve, ona legne, nju ne zanima. A kad dođe ovde, njoj počne raditi sto kamera, onda se ona digne, i drži se ko pijan plota - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Minu nisam proganjao, već sam joj rekao neke stvari koje mislim da su loše po nju. Ja danas sa Nadicom išao porazgovarati, tako da je meni sa Minom najlepše kad nemamo komunikaciju. Što mi je danas rekla na budžetu rekla neke stvari - pričao je Car.
Mina, kad ti je prišao poslednji put? - pitao je Milan.
U petak, kad je rekao da neće više prilaziti, i tad smo se raspravljali, pa sam dobila pljuvačku od njega. Ja ga nijednog trenutka nisam provocirala - rekla je Mina.
Reci neke stvari kakve jesu. Šta si juče napravila u nekim situacijama? Zašto dolazi do toga? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim njeno ponašanje, dok je drugi tapšaju po leđima. Od kako sam je pljunuo, potencirala je da pričamo dvadeset puta - nastavio je Car.
Nijednom, ne obraćam mu se. Što lažeš toliko? On će sad sve slagati, samo da bi sakrio to - rekla je Mina.
Kad je Đedović bio vođa, rekla mi je da se tako ponaša zato što sam prošla kroz život, to i to - dodao je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga