AKTUELNO

Nije očekivala.

Komentarisanje na izbor za najperfidniju osobu se nastavio, a Milica Kemez je bila izglasana kao treća osoba, pa je dobila i komentar od Jovane Ljubisavljević.

Kada je cela ta priča bila da sam joj ja nešto namestila, pa ispalo da je lona žrtva moja. Mislim da je izabrana zbog Bore, kako sam čula, ne umeda iskalkuliše njegovu reakciju, pa da skoči na neke ljude, i stvara konflikt između te neke osobe i njega. Žena treba da ima ručnu, da ne dovede svog muškarca da dođe u sukob sa nekom osobom, zbog nje - rekla je misica.
Prvi put sam za nešto izabrana, ali ove sezone sam bila perfidna u druženju sa muškarcima, navodila njega da bude ljubomoran. Za moj odnos sa Borom ne kalkulišem. Ja nisam bila u vezi sa njim, ali sam dala sebi za pravo da budem u priči povezivana, a bes u meni je izazivao on, nalazila sam mu poruke van i drugo. Ti si Jovana uzimala poklone, zato si ti na prvom mestu. Muvala sam ali nisam ni sa kim htela da uđem u vezu, a ti si uzimala pisma i pisala pisma. Potencirala si priču mesecima za Vladimira, Anđela - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada u životu, Vladimir je to i rekao. Ja nisam želela da se zaljube u mene, niko. Ne možemo da budemo u istom košu - rekla je Jovana.
Ti moliš dečka da te ostavi, šta da pričamo. Ja sam mislila da mogu mnogo u životu da budem, ali da budem perfidna, to nisam očekivala - rekla je Milica.
Ja mislim da Milica Mići nikad neće oprostiti neke stvari, ona ustane i odmah krk Mići preko stola. A kažeš da si mu prijatelj, ne možeš to da kažeš. Mića se sažali šta god ona kazala. Onda kad je bio se*s sa Filipom Đukićem, htela si sve da ubediš da to nije bilo - govorio je Đedović.
Da mogu, rado bih vas ubedila, ali ja sam sve greške ovde priznala - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga