AKTUELNO

Sve im je sasula u lice.

U toku je radio-emisija "Delegati". Trenutni gost je Stefan Karić, a u emisiju je upala Miljana Kulić, koju je prethodno Stefan prozvao sa voditeljima Janjušem i Filipom Carom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, prva nikoga ne napadam. Pre odlaska kod psihijatra on je meni svašta izgovorio za porodicu i svakog dana me prvi dira i komentariše. Gledaoci čuju na kakav način. To da li neko glasa za mene i da li ću biti pobednica, to je lično moj problem. Bitno je biti pobednik u igri što se život zove. To što me gađaš gde boli... I sam znaš šta si preživeo. A što se Janjuša tiče, vidim da i on ima problem sa mnom. Ja sam samo iznela svoje mišljenje o odnosu tebe i Maje. I drago mi je što ste doneli odluku da preokrenete odnos - govorila je Miljana.
Ja tebe nisam dirao, samo sam rekao da me ne interesuješ. Sada ovo, a kada treba palačinka... - dodao je Janjuš.
Bespotrebno je da to pominješ. Ako to kad iznesem svoje mišljenje nazivate napadom... A Stefan da zna šta radi, ne bi sa svakom žrtvom imao isti odnos... Ne bi svaka bila žrtva tvog seljacizma - istakla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Miljana najviše voli Stefana - rekao je Janjuš.
Da, ali neće da prizna. Mene je prvo zvala - pričao je Stefan.
I mene je zvala svaki dan, slala mi slike sa Hurgade, a onda kaže da me treba u septičku jamu - nastavio je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvala sam te, pričali smo, ti o Kruni, ja o Željku. A Stefana sam mnogo volela, bio mi je drag, a ovako mi vraća. I on je isto mene zvao kada sam bila u Hurgadi - istakla je Kulićeva.
I ti si mene zvala, da mi tražiš lovu u 4 ujutru - odgovorio je Karić.
Da, jer banka nije radila i vratila sam ti u ponedeljak. Ćao - poručila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga