AKTUELNO

Ovim potezom mu je pokazao sve!

Zadrugari su danas dobili zadatak od strane Velikog šefa da u anketi odaberu takmičara koji je spreman na sve zarad ličnog interesa. Branislav Radonić Brendon je dobio reč. Miljana Kulić je nastavila da se prepucava sa zadrugarima sa kojima se svađa ceo sastanak.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, ring ti ne gine. Vidim te na hipodromu da udaraš kopitama po vratima. Ti si prva osoba. Druga osoba je Fran Pujas, a to sam se uverio juče. Ja sam bio rijaliti avangarda kada nije bilo toliko interneta, ovde sam ostavio finale vama, nisam došao da se takmičim. Upoznao sam licemernu osobu koja se svima smeje u oči i kezi, pridobije devojčice, žene. Juče me je pitao da ga postavim za vođu, počeo da me grli. Ja sam mu rekao sve u lice - pričao je Brendon.
Mislim da ovo radiš iz osvete, tvoja ljubav je u rijalitiju - dobacio je Lepi Mića.
Ja sam sve, ali gej nisam. Moja ljubav je van rijalitija - rekao je Radonić.

Kristijan Golubović je prišao i izgrlio ga.

Foto: TV Pink Printscreen

Dajte Puji pobedu, pa da ide kući. Puja bejbi je manipulator. Hteo je da ga stavim za vođu. Tako je jeftino probao, a pričate da je inteligentan. Verovao sam da je dobar dečko. Sinoć me je stvarno izbacio iz takta. Ja podignut, verovatno idem kući, on me pita da ga postavim za vođu. Nije izgradio sebe kao osobu, obeležio je sebe kao osobu tetovažama. Na kvaran način pokušava da dođe do profita. Ali sve je to kratkotrajno. Pun je sebe, misli da će uspeti. Srećno, ali sa tom ličnošću možeš samo da naiđeš na osobe koje će te zalepiti. Ali to je tvoj život i to je to. Treća osoba koja je spremna na sve je Nadica, gazi po svemu zarad ličnog zadovoljstva, ali ne mogu da joj to zamerim. Lično i ja posedujem ogromnu dozu sadizma. Eto... - istakao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.