AKTUELNO

Obratila se cimerima.

Zadrugari su danas dobili zadatak od strane Velikog šefa da u anketi odaberu takmičara koji je spreman na sve zarad ličnog interesa. Ana Bulatović je bila nestrpljiva da iznese svoje kratko mišljenje.

Prva moja osoba je Fran, spreman je na sve zarad koristi. Druga osoba je Mina, spremna je na mnogo toga. Treća osoba je Jovana misica. Spremna je na sve. Ne mislim na vezu sa Stefanom - istakla je Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da smo svi ovde došli zarad lične koristi. I ja sam zarad ljubavi gazila sve i bila spremna na sve. Ima dosta zadrugara, ali navešću Minu. Ne zarad opstanka, nego kad ima neki cilj, ona je spremna na sve da dođe do tog cilja. Tu je i Ermina, isto zarad nekog cilja koji ima u glavi, zabave radi. Što se Miljane tiče, slažem se sa Mićom... Ne smatram je za ozbiljno da bih je navela - krenula je da priča Milica Kemez.
Treba da navedemo tri osobe koje se uvlače Đedoviću u d*pe - ubacio se Car.
Ići ću linijom manjeg otpora, navešću Aleks - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ljudi koji su spremni na sve, navešću prvo Paulu, radila je to što je radila, nije razmišljala o tuđim emocijama. Cilj ne bira sredstva, ona broj jedan. Druga osoba je Ša, spreman na sve, da proda suprugu, sedam godina braka. O ženi koja je divna sada iznosi prljav veš, a mi ne možemo da čujemo njenu stranu priču. Svoja sr*nja pere preko svoje supruge, priča sve najgore o toj ženi zarad uspeha veze sa Tarom. Tako da Ša, prodao bi veru za večeru, tako se to kaže. Treća osoba, bez premca, Sanja. Videli ste šta je sve spremna da uradi zarad opstanka ovde, da opšti sa kim stigne, da glumi lezbijku da bi postala poznatija, toliko. Mama, ne sekiraj se. Ono što me ne slomi samo jačom pravi me - poručila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.