AKTUELNO

Nije ih štedeo!

Zadrugari na današnjoj anketi biraju osobu koja je spremna na sve zarad ličnog interesa. Nakon Miljane Kulić ustao je Mišel Gvozdenović. I on je odlučio da na prvo mesto stavi Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba, kako u kući, tako i u spoljnom svetu je Miljana Kulić. Ne bih da joj stajem na muku, nije joj dobro. Ja je znam najbolje. Ne bira sredstvo zarad cilja, zarad opstanka u rijalitiju - govorio je Mišel.

Marko Đedović je ponovo opleo po Miljani, što radi tokom celog sastanaka.

Miljana Kulić posle sedam godina radi nešto zarad opstanka? Koje zarad opstanka? - ustao je Filip Car.
Ja Miljanu poznajem godinama, spremna je na sve u životu! - poručio je Gvozdenović.

U međuvremenu je došlo do prepucavanja Mišela i Milice Kemez, zbog toga što je ona pričala dok je on izlagao. Zadrugari su zatim isprozivali Milicu zbog toga što nije navela Kulićevu, a imale su najgore svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, treba da je napadneš i kažeš šta ti je pričala. Ja smem da kažem. Posle svega što mi je radila napolju, mislim da joj ništa nije sveto. Digla je ruku na roditelja, spremna je onda i na nas. Da p*ša i da s*re po nama. A mi smo krivci što joj posle svega priđemo i udovoljavamo, a to sam ja najbolje osetio na svojoj koži. Tako da, broj jedan je Miljana Kulić! - nastavio je Mišel, pa dodao:
Za drugu osobu sam hteo Brendona, ali ću Aleksandru. Aleksandra mi je pre par dana rekla da će da mu zapali sve stvari ako nastavi da se onako ponaša prema njoj, vređa ga, psuje, a posle svega ona završi sa njim u krevetu. Znači zarad interesa i cilja... - govorio je pevač.
Sada kada bih ti ja rekao neke stvari, bilo bi glupo. Ima ovde ljudi koji su mesecima sprdali ljude, pa su sada u vezi - odbrusio je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što MIšelu odgovaraš, a drugima ne? - pitao je Đedović.
Kao treću osobu, navešću jedan par - Paulu i Frana. Oni su spremni na sve - zaključio je pevač.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.